Ladataan
Uutiset Elämänmeno Puheenvuoro Urheilu Näköislehti Live Kaupallinen yhteistyö Blogit Verotiedot

NaapuriRavintola vaihtoi paikkaa Korkeakoskella

Entisen Ravintola Koskikulman tiloissa Korkeakosken keskustassa toiminut NaapuriRavintola aloitti 2010-luvulla. Nyt se muutti kirjaston vierestä tien toiselle puolelle, kunnantalon alakerran liikehuoneistoon. NaapuriRavintola avasi ovensa uudestaan keskiviikkona 16. lokakuuta. Tiloissa on 1990-luvulla toiminut ravintola ja myöhemmin ollut muuta yritystoimintaa. – Oikeastaan ei enää pitänyt avata tätä, mutta jonnekin kaikki tavarat olisi kuitenkin ollut varastoitava, kertoi Senni Ojainmaa , NaapuriRavintolan toimitusjohtaja. Paremmalla liikepaikalla Yrittäjä kertoo, että kävi katsomassa tiloja ja päätti vielä jatkaa ravintolatoimintaa. Yrittäjä ei aiemmin edes tiennyt että tiloissa on keittiö, koska paikalla oli väliseinä. Tilat kunnantalon alakerrassa ovat paremmalla liikepaikalla, ohikulku liikennettä on huomattavasti enemmän kuin vanhassa paikassa. NaapuriRavintolassa saa kahvia, lounasta, grilliruokaa ja on A-oikeudet. Töissä on tällä hetkellä vain toimitusjohtaja. Oman tyttären kanssa on kyllä pohdittu oppisopimuksen tekoa. Tilat uusissa toimitiloissa ovat kooltaan samaa luokkaa, kuin entisessä paikassa, yhteensä noin 235 neliötä. Salin puoli on pienempi, mutta keittiö isompi. Tanssiparkettia ei uusissa tiloissa ole. Ravintolalla on kolme pitkää ikkunaa ja niiden eteen suunnitellaan koko ravintolan julkisivun mittaista terassia. – Ravintolan salinpuolella ei ole yhtä hallimainen tunnelma, kuin entisissä tiloissa, kertoi Ojainmaa. Tilat eivät oikein sovellu elävän musiikin esittämiseen, mutta karaokea NaapuriRavintolassa jatketaan. Ravintola on auki viikon jokaisena päivänä. Väki on löytänyt uuden paikan hyvin, viime perjantaina ja lauantaina paikka oli täynnä. Lounasta ei vielä tällä viikolla ole tarjottu, mutta Naapurin Menyy -listalta saa ruoka-annoksia jo nyt. Toimitusjohtaja on koulutukseltaan ravintolakokki ja vastaa pääosin ruuan valmistuksesta. Vaatii hyvää suunnittelua, että saa kaiken sujumaan niin keittiön kuin salin puolella. Paikkakunta on pieni ja siellä on pari muutakin lounaspaikkaa, yrittäjä aikoo katsoa miten toiminta lähtee sujumaan uudessa paikassa.