Ladataan
Uutiset Elämänmeno Puheenvuoro Urheilu Näköislehti Live Kaupallinen yhteistyö Blogit Verotiedot

Kotimaisuus on katseenkestävä trendi

Lämpimät onnittelut Mänttä-Vilppulan Vuoden yrittäjinä palkituille Keskisen Myllyn yrittäjille Markku ja Aila Vitikaiselle . Yli 20 vuotta toiminut yritys on ollut alansa edelläkävijä. Tämän päivän ruokatrendeissä korostuu puhtaus, lähellä tuottaminen ja ekologisuus. Puhdas kotimainen laatu ja gluteenittomuus ovat Keskisen Myllyn valtteja. Yritys on pystynyt laajentamaan valikoimaansa. Toiminta vaatii saumatonta yhteistyötä yrittäjien, yrityksen työntekijöiden, viljelijöiden ja tuotteiden jatkojalostajien kanssa. Yrittäjät antavatkin tunnustusta koko ketjulle. Keskisen Mylly valmistaa tattarista jauhoja, suurimoita, hiutaleita, rouhetta ja pastaa. Valikoimiin on tullut myös puhdaskauratuotteita sekä tuoreimpana härkäpapupastaa. Kiinnostus kasvispohjaisiin tuotteisiin on rajussa kasvussa, ja myös julkisessa ruokahuollossa kallistutaan lisäämään kasvispohjaisten tuotteiden osuutta. Tärkeä seikka on tuotteen jäljitettävyys: tiedetään tarkalleen, mistä tuote ja sen raaka-aineet ovat kotoisin. Keskisen Mylly on ylpeästi kotoisin maaseudulta. Kuten yrittäjät ytimekkäästi ilmaisevat, aina ei tarvitse olla suuressa kaupungissa menestyäkseen. Maaseudultakin ponnistetaan korkealle omilla vahvuuksilla. Onnittelut myös Ruoveden Vuoden yrittäjälle Unto Viitaselle sekä Vuoden nuorelle yrittäjälle Aarne Kuljulle . Harvoin on muuten kuultu yhtä jämerää nuoren yrittäjän puheenvuoroa kuin minkä Kulju esitti yrittäjäjuhlassa. Tästä nuorukaisesta kuullaan vielä!