Mäntän seudun koulutuskeskuksessa valmistumisjuhla 138 opiskelijalle – Endurokuski Peetu Juupaluomalle paperit sähkö- ja automaatiotekniikasta - Elämänmeno - KMV-lehti

Mäntän seudun koulutuskeskuksessa valmistumisjuhla 138 opiskelijalle – Endurokuski Peetu Juupaluomalle paperit sähkö- ja automaatiotekniikasta

Valmistumisjuhlaa vietettiin perjantaina 31. toukokuuta onnellisissa ja vähän haikeissakin tunnelmissa.

Endurokuski Peetu Juupaluoma (sinisessä puvussa vasemmalla) suoritti Mäntän seudun koulutuskeskuksessa sähkö- ja automaatiotekniikan perustutkinnon.

1.6.2019 12:30

Lähes 140 ammattiin valmistunutta suuntaa Mäntän seudun koulutuskeskuksesta työelämään perustutkinnon paperit kädessään. Valmistuneiden 138 opiskelijan joukossa on 7 kaksoistutkinnon suorittanutta.

–Vaativa urakka on saatu päätökseen, ja on tullut aika lähteä kohti uutta. Kouluvuosi on takana ja odotettu loma edessä. Näihin vuosiin on sisältynyt luokkaopiskelua, yhdessä oppimista ja kasvamista. Kolmeen vuoteen mahtuu paljon iloa ja naurua, onnistumisen kokemusta, itsensä ylittämistä, haasteita, vaikeita asioita. Ne kaikki ovat osa elämää, rehtori Arto Pylvänäinen sanoi onnittelupuheessaan.

Osion tuoreimmat

Luetuimmat

Tuoreimmat