Klubi 100 vuotta: Kuuluisa keittiö veti väkeä uudenvuodenvastaanottajaisiin - Elämänmeno - KMV-lehti

Klubi 100 vuotta: Kuuluisa keittiö veti väkeä uudenvuodenvastaanottajaisiin

Kauan ei tarvinnut houkutella juhla-aterialle Mänttään, kun saimme tietää tapahtumasta, kertoo hämeenlinnalaispariskunta.

Tarjoilija Anne-Mari Salmi tarjoilee mustajuurikeittoa juhlaväelle.

1.1.2020 15:50

Mäntän Klubin uudenvuodenaaton menu oli suunniteltu perinteitä kunnioittaen, ja listalla oli kotimaisia ja lähellä tuotettuja raaka-aineita.

– Tämäniltaisen kolmen ruokalajin menun suunnittelivat ja toteuttivat keittiömestari Markku Aittola ja kokki Meia Vaittinen. Pöytiin tarjoiltiin mustajuurikeittoa, ylikypsää häränrintaa konjakki-pippurikastikkeessa valkosipuliperunoilla ja grillikasviksilla höystettynä. Jälkiruokana oli vadelmasorbettia marjojen ja marengin kera, projektipäällikkö Anu Huhtala kertoo.

Osion tuoreimmat

Luetuimmat

Mainos