15-vuotiaana kannabiksesta alkanut huumeidenkäyttö vei Jessen vuosiksi viinan, lääkkeiden ja huumeiden sumentamaan elämään – Vuosi sitten raitistunut nuorukainen päätti ettei ota enää mitään mistä pää sekoaa - Elämänmeno - KMV-lehti

15-vuotiaana kannabiksesta alkanut huumeidenkäyttö vei Jessen vuosiksi viinan, lääkkeiden ja huumeiden sumentamaan elämään – Vuosi sitten raitistunut nuorukainen päätti ettei ota enää mitään mistä pää sekoaa

Huumeista voi päästä eroon, jos saa apua ja jos on voimakas oma halu. Miltei vuoden täysin raittiina ollut Jesse Mäkinen haluaa kertoa oman tarinansa.

Jesse Mäkinen on kiitollinen avusta, jota hän on saanut monelta taholta. Mänttä-Vilppulasta hän kiittää äitiään, ammattioppilaitosta, perhetyöntekijää ja Etsivän nuorisotyön työntekijää. Tampereelta työnantajaansa Korkea Tekniikka Oy:tä. Kuvassa myös espanjanvinttikoira Keijo.

16.2. 17:00 | Päivitetty 7.10. 11:31

Olen 21-vuotias Jesse Mäkinen ja käytin erilaisia huumeita pitkään. Olen syntyisin Lahdesta ja perheeni muutti lapsena ollessani Muhokselle. Isä viihtyi Muhoksella pari vuotta ja sitten hän lähti, enkä silloin tiennyt minne. Sen jälkeen kuvioihin tuli isäpuoli. Hän oli alkoholisti ja me emme tulleet juttuun. Muutimme äidin kanssa Muhokselta Mänttään, koska äiti on täältä lähtöisin ja täällä on sukua.

Osion tuoreimmat

Luetuimmat

Mainos