Vuoden mänttäläinen valitaan heinäkuussa – kaikki saavat esittää, raati tekee valinnan

Emma Ahonen, Eko Hakanen, Minna Jyväsjärvi ja Arto Huhtinen valmistelevat Mää oon Mänttästä kaupunkifestivaalia yhden kesän tauon jälkeen,

5.5.2021 16:49

Mää oon Mänttästä -kaupunkifestivaalin raati valitsee ensimmäistä kertaa vuoden mänttäläisen ensi heinäkuussa. Uudesta tunnustuksesta halutaan rakentaa jokavuotinen perinne. Esityksiä saa tehdä 17.7. saakka.

Vuodesta 2013 järjestetty kaupunkifestivaali oli koronan vuoksi tauolla viime kesän, mutta nyt palaa paikalleen heinäkuuhun. Vuoden mänttäläistä voi esittää 17.7. saakka. Silloin järjestetään MOM-etkot, ja varsinainen tapahtuma järjestetään 23.-25.7. Vuoden mänttäläinen julkisettaan tapahtuman avauksessa perjantaina 23.7.

Tänä vuonna kaupunkifestivaalin suunnittelijoissa on kokenut joukko talkoolaisia. Pitkäaikaiset tekijät Minna Jyväsjärvi, Eko Hakanen ja Reijo Alander saavat seurakseen Arto ja Linda Huhtisen sekä kulttuurituotannon opiskelijan Emma Ahosen.

Vuoden mänttäläistä voivat ehdottaa entiset ja nykyiset mänttäläiset ja heidän ystävänsä ja ne voi lähettää sähköpostiosoitteeseen maaoon.manttasta@gmail.com. Vuoden mänttäläinen voi olla henkikö, taho tai teko, jota leimaavat ominaispiirteet auttavaisuus, ystävällisyys, toimekkuus ja positiivisuus.

– Hyvänmielen palkinnon tarkoituksena on jakaa kiitosta ja nostaa esiin niin pieniä kuin suuriakin tekijöitä kaupunkimme historian ja nykyhetken varrelta, linjaavat järjestäjät.

Korjattu 6.5.2021 klo 6.30 sähköpostiosoitteeseen piste: maaoon.manttasta@gmail.com.

Osion tuoreimmat

Luetuimmat

Mainos