Resepti: leipäjuustoa ja vadelmia vaniljakermassa - Elämänmeno - KMV-lehti

Resepti: leipäjuustoa ja vadelmia vaniljakermassa

Leipäjuusto on helppo tarjottava mihin vuodenaikaan tahansa ja sopii hyväksi hätävaraksi, kun kesävieraita saapuu yllättäen.

Leipäjuustosta saa hienostuneen kahvipöydän herkun, kun sitä hauduttaa aidolla vaniljalla maustetussa kuohukermassa ja tarjoilee vadelmien kanssa.

29.5. 18:00

Kaikkihan tietävät, että helpointa on laittaa leipäjuustoa tarjolle sellaisenaan, kun leikkaa siitä sopivia sormipaloja.

Vähällä vaivalla leipäjuustosta saa muutakin. Tässä reseptissä leipäjuusto tarjoillaan lämpimänä vaniljalla maustetussa kuohukermassa haudutettuna ja vadelmien kera. Reseptillä saa valmistettua kaksi annosta.

Tarvikkeet kahdelle

Osion tuoreimmat

Luetuimmat

Mainos