Eläimillä etusija Helmisen ja Latvalan taiteessa – Walleniuksen Wapriikin aulagalleriassa lehmämaalausten kuulee lähes ammuvan - Elämänmeno - KMV-lehti

Eläimillä etusija Helmisen ja Latvalan taiteessa – Walleniuksen Wapriikin aulagalleriassa lehmämaalausten kuulee lähes ammuvan

Arvokkaasti ikääntyneen tehdaskiinteistön karu miljöö pukee modernin taiteen uuteen kuosiin Walleniuksen Wapriikissa Juupajoen Korkeakoskella.

Keskisuomalaisten kuvataiteilijoiden Riikka Helmisen veistokset ja Päivi Latvalan maalaukset ovat ajankohtainen puheenvuoro suomalaisen maaseudun puolesta. Fauna ja farmi -näyttelyyn voi tutustua Walleniuksen Wapriikissa elokuun puoliväliin saakka. Kuvassa Riikka Helmisen Ruotikas.

30.7. 19:30

Keskisuomalaisten kuvataiteilijoiden Riikka Helmisen ja Päivi Latvalan Fauna ja farmi -yhteisnäyttely Walleniuksen Wapriikissa Juupajoen Korkeakoskella haluaa herättää keskustelua maaseudun tulevaisuudesta ja hyvinvoinnista.

Helminen ja Latvala ovat pitäneet näyttelyitä aikaisemminkin yhdessä. Tänä kesänä Walleniuksen Wapriikin vanha tehdasympäristö innosti heitä tuomaan teoksiaan esiin Juupajoelle.

Osion tuoreimmat

Luetuimmat

Tuoreimmat