Läheiset kannattelivat yli puolison kuolemasta, kodin tulipalosta ja terveyshuolista – Kolholainen Tuula Juurakko nousi sankasta sumusta valoa kohti - Elämänmeno - KMV-lehti

Läheiset kannattelivat yli puolison kuolemasta, kodin tulipalosta ja terveyshuolista – Kolholainen Tuula Juurakko nousi sankasta sumusta valoa kohti

Neljään vuoteen mahtui puolison kuolema, vaalimenestys ensikertalaisena, omakotitalon palo ja terveyshuolia mutta myös iloa ja kiitollisuutta.

Tuula Juurakko asuu vuokralla rivitalossa Kolhossa, mistä on upea näköala Ukonselälle. Nykyinen koti on lähellä lapsuuden mustikkamaita ja uimarantaa.

26.9. 12:45 | Päivitetty 5.10. 13:23

Kolholainen Tuula Juurakko, 73, on kokenut suuria elämänmuutoksia ilman, että hän olisi itse niihin voinut vaikuttaa. 51-vuotinen avioliitto päättyi rakkaan Leo-puolison kuolemaan huhtikuussa 2017.

”Samaan aikaan, kun mieheni joutui vaikean sairauden vuoksi sairaalaan, minua kysyttiin Sdp:n ehdokkaaksi kunnallisvaaleihin. Kerroin miehelleni tästä ja sanoin vastanneeni kielteisesti kyselyihin. Leo kannusti vastaamaan myöntävästi sanomalla: Eihän se mitään muuttaisi hänen suhteensa.”

Osion tuoreimmat

Luetuimmat

Mainos