Juupajoen päiväkoti sai yrittäjiltä polkuauton ja -traktorin

Juupajoen yrittäjät lahjoittivat Kaivureiden lumenveiston SM-kisojen tuotosta polkuauton ja -polkutraktorin Juupajoen päiväkodin lapsille perjantaina 13. toukokuuta.

Juupajoen yrittäjät lahjoittivat Kaivureiden lumenveiston SM-kisojen tuottoa Juupajoen päiväkodin lapsille perjantaina 13. toukokuuta. Kisan auraajat eivät ottaneet korvauksia, vaan lahjoittivat polkuauton ja polkutraktorin lasten iloksi. Yrittäjistä vas. puheenjohtaja Pertti Pasui, Miikka Valkeejoki, Heino Äikäs, Jussi Valkeajoki ja Tapio Niemelä. Polkuauton ratissa Sofia Tuominen ja polkutraktoria kokeilee Urho Kopra.

Kaivureiden lumenveiston SM-kisojen auraajat eivät ottaneet korvausta polttoaineista ja työstä, vaan he päättivät lahjoittaa summan hyväntekeväisyyteen. Kohteeksi valikoitui oman kunnan päiväkodin lapset, joille ostettiin Valtran polkuauto ja polkutraktori.

Kaivureiden lumenveiston SM-kisojen projektipäällikkö Tapio Niemelä säätää polkuauton penkin paikoilleen.

”Auramiesten lahjoitus päiväkodille on hieno asia. Tänä keväänä oli lunta paljon aurattavaksi ja polttoainekin on kallista. Tämä on talkoohengen voimannäyte”, Juupajoen yrittäjien puheenjohtaja Pertti Pasuri kiittelee.

Päiväkodilla tarvetta kulkupeleille olikin, sillä edellinen vuonna 2019 lahjoitettu polkutraktori oli jo ajettu loppuun.

Perjantaina aamulla lapset ottivat uudet menopelit innolla vastaan. Sekä polkuauton että polkutraktorin rattiin riitti lapsia. Päiväkoti sai lahjoituksena myös 60 kisojen tuubihuivia.

”Pitkäksi aikaa lahjoituksista on iloa. Päiväkodin pihaa on uudistettu, ja täällä on tilaa ajaa”, päiväkodin johtaja Merja Yläjärvi kommentoi.

Kaivureiden lumenveiston SM-kisat pystyttiin järjestämään tänä keväänä kahden välivuoden jälkeen. Tapahtumassa vieraili yli 3 000 kävijää. Ensi kevään tapahtuman järjestämistä ei ole vielä päätetty.

Osion tuoreimmat

Luetuimmat

Mainos