Mäntän Urheilijat saivat uudet seura-asut – seuran kiitos jäsenilleen

Uudet seura-asut luovat myös yhteenkuuluvuutta.

Mäntän Urheilijoiden kuntolentopalloilijat, talkoolaiset ja jumpparit saivat uudet seura-asunsa. Aiemmin myös juoksu- ja salibandyjaostolle on jaettu samanlaiset asut. Mäntän Urheilijat hankkivat kaikille jäsenmaksun maksaneille jäsenilleen uudet seura-asut kiitoksena aktiivisuudesta.

Mäntän Urheilijat lisäsivät seuraväen yhteenkuuluvuutta ja hankkivat jäsenmaksun maksaneille jäsenilleen uudet seura-asut. Idea uusien seura-asujen hankinnasta lähti salibandyjaoston Reino Niemiseltä.

Ensimmäiset seura-asut hankittiin juoksujaostolle, sen jälkeen omat asunsa ovat saaneet myös seuran kolme salibandyjoukkuetta, kuntolentopalloilijat ja -jumpparit sekä talkoolaisporukka.

”Kyllähän yhtenäiset asut luovat yhteenkuuluvuutta ja tavallaan ovat myös tunnustus ahkerille talkoolaisille”, Mäntän Urheilijoiden kuntojumppareiden vetäjä Eino Jaakkola kertoo.

Yli 90-vuotisen historiansa aikana Mäntän Urheilijat on liikuttanut lukuisia ihmisiä. Pitkään seuran toiminnassa ovat olleet mukana myös Erkki Jokela ja Harri Heikkilä, kummallakin on takanaan useita kymmeniä aktiivivuosia.

”Innostava porukka ja monipuolisuus on saanut tulemaan aina uudelleen. On ollut vuosia, etten ole ollut kertaakaan poissa jumpasta tai lentopallosta. Ei tässä näin köpöteltäisi ellei olisi viikoittain jumpattu”, kertoo jumppareiden seniori Jokela.

Heikkilä kertoo, että häneltä on terveydellisistä syistä lentopallo kielletty, mutta hiihtämässä mies on käynyt menneenäkin talvena ahkerasti. Suksien päällä on vietetty pitkälle toistasataa päivää hiihtokaudella.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luetuimmat

Mainos