Muistiprofessori Mänttä-Vilppulasta – ”Lähes puolet muistisairauksista olisi ehkäistävissä terveellisillä elintavoilla”, toteaa Jenni Kulmala

Muistiliiton puheenjohtaja, Tampereen yliopiston apulaisprofessori ja THL:n muistin ja aivoterveyden erikoistutkija Jenni Kulmala varttui Mänttä-Vilppulassa: ”Lapsuudesta ja nuoruudesta minulla on pelkästään hyviä muistoja”.

Muistiliiton puheenjohtaja Jenni Kulmala on ylpeä Muistiliiton ja sen 42 paikallisen jäsenjärjestön ympäri Suomea tekemästä työstä muistisairaiden ihmisten ja heidän läheistensä hyvinvoinnin eteen.

21.9. 19:00

Muistiliiton puheenjohtaja, Tampereen yliopiston apulaisprofessori ja THL:n muistin ja aivoterveyden erikoistutkija Jenni Kulmala kertoo, että kiinnostus aivoterveyttä ja muistisairauksia kohtaan on jatkuvasti lisääntynyt. Kunnat ja pian toimintansa aloittavat hyvinvointialueet ovat heränneet siihen, että väestön ikääntymisen myötä muistisairauksia sairastavien ihmisten määrä lisääntyy tulevina vuosina voimakkaasti ja jotakin olisi tehtävä. Muistisairaiden määrän on arvoitu maailmanlaajuisesti jopa kolminkertaistuvan vuoteen 2050 mennessä.

Osion tuoreimmat

Luetuimmat

Mainos