Tehdas soikoon Walleniuksen Wapriikissa Juupajoella

Walleniuksen Wapriikin vanha tehdassali Juupajoella herää eloon tunnelmaisen musiikin parissa lauantaina 15. lokakuuta.

Tehdas soikoon -tapahtumassa kuullaan kahta taitelijijaa. Netta Skog (vas.) on digihaitarinsoiton maailmanmestari vuodelta 2015 ja Eva Vikman jazziskelmän tuore ja sävykäs tulkitsija.

Walleniuksen Wapriikin vanha tehdassali Juupajoella herää eloon tunnelmaisen musiikin parissa lauantai-iltana 15. lokakuuta kello 18. Lokakuun hämärtyvässä illassa kuullaan laulaja Eva Vikmanin raikkaasti tulkittuja jazziskelmiä ja harmonikansoittaja Netta Skogin digihaitarilla loihtimia uskomattomia säveliä.

Eva Vikman on menestynyt useissa valtakunnallisissa, korkeatasoisissa kilpailuissa sekä laulajana että lauluntekijänä. Lauluntekemisen Vikman aloitti 12-vuotiaana, ja on opiskellut lauluntekemistä muun muassa Mariskan johdolla. Vikman säveltää ja sanoittaa popin rajapinnoilla kulkevaa jazziskelmämusiikkia, jonka lyyriset sanoitukset luovat samaistuttavia maisemia ja toivoa.

Netta Skog on yhden naisen orkesteri. Ja todistetusti, maailman paras sellainen. Skog pystyy loihtimaan digiharmonikastaan uskomattomat soundit. Luvassa on jotain uutta ja ennen näkemätöntä! Artistin ohjelmistossa on laajasti musiikkia niin heavy metallista klassiseen ja jopa elokuva-soundtrackeihin. Netta Skog on digihaitarinsoiton maailmanmestari 2015.

Konsertin järjestävät Saskyn musiikkituotannon opiskelijat ja Walleniuksen Wapriikki.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luetuimmat

Mainos