Operaatio Joulun Lapsi -keräys on alkanut – köyhyydessä eläville lapsille lahjoja

Paketteja kerätään myös Mänttä-Vilppulassa ja Jämsässä.

Operaatio Joulun Lapsi kerää jälleen kenkälaatikkolahjoja köyhyydessä eläville lapsille. Mänttä-Vilppulassa pakettien keräyspiste on Mäntän seurakuntatalolla.

19.10. 16:32

Jo perinteeksi muodostunut Operaatio Joulun Lapsi -keräys on alkanut. Keräykseen osallistuminen on mahdollista kokoamalla itse pieni paketti keräyspisteistä saatavaan kenkälaatikkoon tai lahjoittamalla virtuaalinen lahja Patmos Lähetyssäätiön verkkosivuilla. Kenkälaatikoita jaetaan keräyspisteissä lokakuun alusta alkaen.

Mänttä-Vilppulassa lahjojen keräyspisteenä toimii Mäntän seurakuntatalo ja Jämsässä Rukouksen Talo. Paketit palautetaan keräyspisteille. Valtakunnallinen palautusviikko on 14.–21. marraskuuta.

Operaatio Joulun Lapsi kerää joululahjoja köyhyydessä eläville lapsille ympäri maailmaa. Suomesta kerätyt lahjat jaetaan muun muassa Romanian ja Moldovan lapsille.

Kenkälaatikkolahja voi olla saajalleen ensimmäinen lahja ikinä.

Käytännössä kenkälaatikkolahjan kokoaminen alkaa valitsemalla onko lahja osoitettu tytölle vai pojalle ja minkä ikäiselle. Koska lapselle lelut ovat mieluisia, laatikkoon hankitaan lapselle pieni lelu, nukke, jalkapallo pumpun kanssa tai vaikka pehmolelu.

Lelun lisäksi laatikkoon voi pakata vaatteita, koulutarvikkeita ja hygieniatarvikkeita. Kaiken tavaran tulee olla uutta ja ehjää. Laatikkoa ei saa teipata kiinni, vaan valmiin lahjan ympärille voi laittaa kuminauhaa tai lahjanarua. Kaikki paketit tarkastetaan ennen niiden lähtöä kohti lahjansaajaa.

Osion tuoreimmat

Luetuimmat

Mainos