”Luvassa villi ja yllättävä näyttely” – Minna Suoniemi ja Petri Ala-Maunus valitsevat teokset Mäntän kuvataideviikoille 2023

Mäntän kuvataideviikkojen vuoden 2023 näyttelyn kuraattorit ovat Minna Suoniemi ja Petri Ala-Maunus – Mänttä-Vilppulassa tuttu taiteilijapariskunta jo vuosien takaa.

Mäntän 27. kuvataideviikkojen taiteelliset johtajat Petri Ala-Maunus ja Minna Suoniemi kertovat, että kesän 2023 näyttelyn teemat nousevat keskusteluista taiteilijoiden kanssa. ”Intohimo taiteen tekemiseen, kertomuksellisuus ja tapahtumallisuus kuvaavat kokonaisuutta”, kuraattorit sanovat.

31.10. 14:47

Mäntän kuvataideviikkojen vuoden 2023 kuraattoreiksi on valittu Minna Suoniemi, s. 1972 ja Petri Ala-Maunus, s. 1970. Taiteilijapariskunta seuraa aktiivisesti nykytaiteen kenttää. He asuvat ja työskentelevät Helsingissä.

Mäntän kuvataideviikot on Ala-Maunukselle ja Suoniemelle vanhastaan tuttu näyttelykokonaisuus. ”Suhteemme Mänttään on lämmin ja läheinen. Tämä on erityinen paikkakunta, jolla on kiinnostava historia metsäteollisuuden keskuksesta tunnetuksi taidekaupungiksi. Se on inspiroiva tausta työllemme ja taiteilijoiden teoksille”, kuraattorit sanovat.

Osion tuoreimmat

Luetuimmat

Mainos