KMV-lehden joulukalenteri tulee taas – haluatko sinä videollasi mukaan?

KMV-lehti pyytää Mänttä-Vilppulan, Juupajoen ja Kuoreveden alueen toimijoita mukaan toteuttamaan tämän vuoden joulukalenteria. Tänä vuonna kaikki joulukalenterivideot julkaistaan ilmaisena materiaalina verkkoon.

KMV-lehden joulukalenteri kaipaa jälleen videosisältöä, haluatko sinä toteuttaa videon joulukalenterin luukkuun?

1.11. 13:54

KMV-lehti toteuttaa tänäkin vuonna verkkolehdessään joulukalenterin. Nyt onkin aika laittaa ideat lentämään ja toteuttaa pieni video joulukalenterin luukkuun.

Joulukalenterivideon toteuttaminen on helppoa. Jokainen videontekijä saa itse päättää videonsa sisällön, kunhan se ei ole mitään sopimatonta tai toista ihmistä loukkaavaa. Yksi tekijä voi toteuttaa useamman kalenteriluukun, mikäli luukkuja on vapaana.

Toiveena KMV-lehdellä on videoon jouluinen sisältö, mutta se ei ole pakollista. Videossa voi olla esimerkiksi joku laululeikki, harrastukseen liittyvää toimintaa, näytelmää, soittamista, oman koulun erikoisuus, koulun arkipäivää, ynnä muuta sellaista.

Videopätkien ei tarvitse olla pitkiä, maksimissaan 2 minuuttia. Videoiden kuvaamiseen tarvitsee vain älypuhelimen, joka liki kaikilta nykyään jo löytyy. Toki voi toteuttaa myös editoidun videon, jos sellaisen haluaa.

Joulukalenteriin videoita voi toteuttaa kuka vain. Viime vuonna mukana oli esimerkiksi Mänttä-Vilppulan, Juupajoen ja Kuoreveden alueen yhdistyksiä, seuroja ja kouluja.

Lähde sinäkin mukaan tuomaan jouluiloa KMV-lehden lukijoille. Tänä vuonna kaikki joulukalenterivideot julkaistaan ilmaisena materiaalina verkkoon, joten videot näkyvät tilaajien lisäksi myös kaikille muille lehden verkkosivuilla vieraileville.

Valmiit videot voi lähetetään toimitukseen sähköpostilla tai whatsapp -viestinä. Videoiden mukana tulisi laittaa tieto siitä, minkä päivän luukusta on kyse ja ketkä ovat sen toteuttaneet.

Jos kiinnostuit ja haluat toteuttaa kalenteriluukun, laita viestiä osoitteeseen mira.metsala@sanoma.com tai soita numeroon 050 373 1182 viimeistään 18. marraskuuta mennessä. Kerro viestissäsi montako luukkua haluaisit toteuttaa ja toiveesi julkaisupäivästä.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luetuimmat

Mainos