80 vuotta täyttänyt Aaro Eloranta oli tiukka ja oikeudenmukainen kasvattaja ja olympiavalmentaja – myös Mäntän Taideseura juhlii pyöreitä

KMV-lehden yli 95-vuotiseen historiaan mahtuu monta tärkeää uutista ja mielenkiintoista tarinaa seutukunnan elämästä. Esittelemme tässä sarjassa paikkakunnan ja lehden historiaa lehtiarkiston avulla. Kuvat ovat marraskuulta 1992.

1 Aaro Eloranta oli tiukka, mutta oikeudenmukainen kasvattaja. 80 vuotta täyttänyttä Elorantaa on turha esitellä keski-iässä oleville Mäntän ja Vilppulan yhteiskoulujen miespuolisille kasvateille. Aaro on legenda, joka säilyy muistissa ikuisesti. Sodankäynyt Eloranta oli myös Italian olympiajoukkueen hiihtovalmentajana.

12.11. 10:25

Mitä mahtuu vuosien väliin?

1992 80 vuotta täyttänyttä Aaro Elorantaa on turha esitellä keski-iässä oleville Mäntän ja Vilppulan yhteiskoulujen miespuolisille kasvateille. Aaro on legenda, joka säilyy muistissa elämän loppuun asti. Kasvatusopit, jotka silloin päähän lyötiin eivät unohdu milloinkaan. Aaro määräsi tekemään tehtävät ei ainoastaan pyytänyt, ja myöskin valvoi, että ne tehtiin.

Osion tuoreimmat

Luetuimmat

Mainos