Arjen usko esiin – Se löytyi -kampanja toi ihmiset yhteen yli seurakuntarajojen

Valtakunnallisen Se löytyi -kampanjan tavoitteena oli pitää kristillistä sanomaa esillä ja saada uusiakin ihmisiä tutustumaan ja osallistumaan seurakuntien toimintaan.

Se löytyi -ryhmäselfiessä mukana vasemmalta takarivistä ympäri eteen Jaana Kekkonen, Monica Palmroth, Pirjo Reiman, Rainer Lindgren, Helluntaiseurakunnan pastori Juhani Jämsen, Sari Sillanpää, Maija-Liisa Lehtonen, Anne-Mirjami Hänninen ja Joni Sinipuro.

11.11. 9:00

Mänttä-Vilppulassa Se löytyi –tilaisuuksia on ollut monenlaisia ja ne on suunniteltu ja toteutettu yhteiskristillisesti. Toteuttajia ja myös osallistujia on ollut kaikista kristillisistä seurakunnista. Tilaisuuksissa on pyritty yhteisöllisyyteen, eli osallistujien on ollut mahdollista myös seurustella muiden kanssa. ”Ei siis pelkkää penkissä istumista ja kuuntelemista, vaan ohjelmasisällöissä on pyritty tuomaan esille kristillistä uskoa ja elämää tavallisten ihmisten tavallisen arjen keskellä. Ei ole niinkään keskitytty oppeihin tai teologioihin, vaan tarinoihin elävästä elämästä”, kertoo Jaana Kekkonen, Mänttä-Vilppulan seurakunnan diakoniatyöntekijä.

Osion tuoreimmat

Luetuimmat

Mainos