MLL:ltä jälleen vauvalahjat Mänttä-Vilppulan vauvoille

Jo kolmantena vuonna peräkkäin Mannerheimin lastensuojeluliiton Mänttä-Vilppulan paikallisyhdistys yhdessä yhteistyökumppaneidensa kanssa antaa lahjan jokaiselle Mänttä-Vilppulassa syntyvälle vauvalle.

Mannerheimin lastensuojeluliiton Mänttä-Vilppulan paikallisyhdistys kumppaneineen antaa lahjan jokaiselle Mänttä-Vilppulassa syntyvälle vauvalle ja toivottaa jokaisen paikkakunnalle syntyvän uuden lapsen lämpimästi tervetulleeksi.

27.12.2022 14:30

Yhdistys haluaa toivottaa jokaisen paikkakunnalle syntyvän uuden lapsen lämpimästi tervetulleeksi ja muistuttaa samalla, että lapsiperheille on tarjolla apua ja tukea.

Lahjakassiin on hankittu Juupajoelta Myllymuksujen hoitoalusta. Lisäksi kassista löytyy MLL:n vapaaehtoisten ompelema pipo, paikallisten yritysten lahjoittamia tuotelahjoja ja etukuponkeja sekä Marttojen kautta saatu lapsiperheen taloustietoa sisältävä vihkonen. Lahja tavoittaa saajansa Mäntänvuoren terveyden äitiysneuvolan kautta.

MLL Mänttä-Vilppulan tavoitteena on edistää lasten, nuorten ja lapsiperheiden perusturvallisuutta, hyvinvointia ja tervettä kehitystä omalla alueellamme. Viime aikoina MLL Mänttä-Vilppula on tarjonnut lapsille ilmaisen uimahallikäynnin. Lisäksi yhdistyksen kautta on lahjoitettu paikkakunnan Joulupuu-keräyksen lahjat sekä Hyvä joulumieli -ruokalahjakortit vähävaraisille lapsiperheille.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luetuimmat

Mainos