Ihmisen paras ystävä ihanissa lukijoiden lähettämissä kuvissa

Ensimmäiset ehättivät jo lähettämään lemmikkiensä kuvia KMV-lehden kuvagalleriaan.

”Meidän mäykyt rakastaa retkiä metsissä. Se on meidän perheen juttu, kera lapsien ja koirien. Kovasti aktiivisia ja silti myös sylikoiria soffan nurkassa”, kertoo Riikka Lauttaanaho.

Ensimmäisissä kuvissa seikkailevat Riikka Lauttaanahon perheen mäyräkoirat, Elina Simonmaan Hippa ja Väkki, Maarit Mäkisen pikkuruinen Eevi Ilona, Vikke Mannisen Donnie ja Robbie, Tuija Kojo-Keinosen perheen Elvi ja Linda Huhtisen Aika. Omistajat kertovat koiraystävistään kuvateksteissä.

Lisää kuvia ja kuvagallerioita julkaistaan sitä mukaa kun kuvia tulee, ja niistä kootaan myös painettuun lehteen kuvagalleria. Lähetäpä siis kuvia osoitteeseen toimitus.kmvlehti@sanoma.fi.

Kymmenvuotissynttäreitään viettävä Raksu pompassaan viime talvena.

Kuva springerspanielimme Elvi Keinosen pentuajalta kesältä 2020. Harmitusta aiheuttaa se, ettei nurmikkoa saa kaivaa. "Mitä sillä sitten tekee". Elvi on parasta seuraa, niin lenkkeilyssä kuin kotisohvallakin. Nyt Elvi saanut seurakseen samaa rotua olevan Ulpukan, 6 kk. "Keinos Upi" on Elvin tavoin innokas liikennelaskija ikkunassa.

Kuvassa 10-vuotias Hippa ja puolivuotias Väkki. Sohvaperunoita kumpikin, varsinainen työpaikka metsässä linnunmetsästyksen aikaan.

Kuvassa hyvin pikkuruinen Eevi Ilona, jolla painoa peräti 2,1 kg. Eevi on kolmevuotias pitkäkarvainen chihuahua. Eevi on höpsö ja hauska pikku koira, jolla on voimakas temperamentti ja itsepäisyyttäkin löytyy, mutta on myös äärimmäisen lempeä ja ihmisrakas luonteeltaan. Erityisesti Eevi tykkää vierailla vanhainkodilla, sillä mummot ja papat ovat hänestä vaan niin ihania. Hän vieraileekin siellä säännöllisesti. Eevi on hyvin nirso, koiranruuat ovat ihan yäk-yäk, mutta annappas olla kun asunnon täyttää uunilohen tai grillikanan tuoksu..ne kyllä kelpaavat.

Ohessa meidän koirakaverit, joista tumma on Donnie (Quite a Master) ja vaalea on Robbie (Uprising Star), tuttavallisemmin Doni ja Nappe. Kumpikin koira on samasta kennelistä ja osa ihan jokaista päivän hommaa. Luonteet on sellaiset että Doni on vahtija ja pomo ja Nappe on seuramies joka nauttii elämästä (kuten toisesta kuvasta näkyy) nyt kun murrosikäkin alkaa olla ohi jo.

Nappe nautiskelija.

Lapinkoira nimeltä Aika on saapunut Taidekaupunkiin Korvatunturilta asti. Eläinlääkäri kuvaili Aikaa hauskaksi, joten nyt sillä on virallisesti hauskan koiran paperit.

Osion tuoreimmat

Luetuimmat

Mainos