Yhdistykset järjestävät yhteistyössä ilmaistapahtuman perheille Vilppulassa – viime vuonna tapahtuma oli menestys

Kevättapahtumassa on huomioitu myös ukrainalaiset.

Viime keväänä Vilppulankosken koulun pihalle kertyi runsaasti lapsia ja aikuisia viettämään yhteistä päivää Lasten kevättapahtumassa.

Mannerheimin lastensuojeluliitto ja Vilppulankosken koulun vanhempainyhdistys Silta ry järjestävät ilmaisen lasten kevättapahtuman Vilppulankosken koulun piha-alueella lauantaina 20. toukokuuta.

"Yhteistyön tavoitteena on mahdollistaa iso, ilmainen tapahtuma kesän alkuun perheille omalla paikkakunnalla, sillä kahden yhdistyksen hartiat kantavat enemmän kuin yhden", MLL Mänttä-Vilppulan puheenjohtaja Heidi Räsänen kertoo.

Viime vuonna tapahtuma oli valtava menestys. Tänä vuonna uutena näkökulmana haluttiin huomioida paikkakunnalla olevan ukrainalaiset.

"Tapahtumaan on kutsuttu Vilppulan vastaanottokeskuksen väkeä, joille osallistumisen kynnystä on pyritty madaltamaan muun muassa käännetyillä mainoksilla", Silta ry:n puheenjohtaja Tanja Melanen sanoo.

Mukana on lukuisia paikkakunnan muita toimijoita, jotka tulevat ilahduttamaan lapsiperheitä. Parin tunnin aikana lapsille on tarjolla ikisuosikki pomppulinna ja eläimistä talutusratsastusponit, hali-berni ja lukukoira Jooa.

Koneista pääsee ihmettelemään niin metsäkonetta kuin paloautoa. Paikan päällä on mahdollisuus pop up -tyyliseen perhekuvaukseen ja kasvomaalaukseen. Ensiaputaitojaan pääsee harjoittelemaan partiolaisten johdolla.

Osion tuoreimmat

Luetuimmat

Mainos