Haukikisa alkoi - Timo Ahonen uisteli Iso-Kukkamosta yhdeksänkiloisen hauen

Timo Ahonen uisteli Iso-Kukkamojärvestä yhdeksänkiloisen hauen viime lauantaina.

Saara Ahonen
Haukikisa alkoi - Timo Ahonen uisteli Iso-Kukkamosta yhdeksänkiloisen hauen

Timo Ahonen uisteli Iso-Kukkamojärvestä yhdeksänkiloisen hauen. –Aika sovinnollahan se nousi veneeseen, sanoi Ahonen.

Erja Niemelä

–Sain hauen uistelemalla, monivärisellä vaapulla. Hauki painoi yhdeksän kiloa ja pituutta sillä oli 110 senttimetriä, kuvailee Timo Ahonen komeaa saalistaan.

Hän lähti lauantai-iltana ihan normaalille uistelureissulle kotijärvelle. Kalaa järvestä on tullut mukavasti ja aikaisemminkin tänä kesänä hän on saanut Iso-Kukkamosta muun muassa viisikiloisen hauen. Isoja kaloja siis on.

–Lauantai-iltainen hauki veti muutaman kerran, mutta sain sen sitten veneen viereen ja ihan sovinnollahan se tuli veneeseen. Hauesta laitetaan kyllä ruokaa, mutta vähän myöhemmin, suunnittelee Ahonen.

Hänelle kalastus on mieluinen harrastus ympäri vuoden. Talvisin hän pitää talviverkkoa Iso-Kukkamossa.

–Heinäkuussa alkaa kesäloma ja silloin lähden Sevettijärvelle. Sieltä saa siikaa ja harjusta. Joskus on tullut taimentakin. Kyllä sieltä saa haukiakin, mutta minusta siika ja harjus ovat ruokakaloina parempia, arvioi Ahonen.

Osallistu Keurusselän kalakisaan 2018

Suur-Keuruu ja KMV-lehti järjestävät kilpailun suurimmasta hauesta. Suurimman hauen saanut palkitaan sadan euron lahjakortilla. Kaikkine kilpailuun osallistuneiden kesken arvotaan toinen sadan euron lahjakortti.

Kisaan voi ottaa osaa kalalla, joka on saatu laillisin kalastusvälinein ajalla 7.6.–1.8.2018. Kalasta on laskettava veret pois, mutta kalaa ei saa perata ennen punnitsemista.

Kilpailuun ovi osallistua kalalla, joka on saatu Keuruun, Mänttä-Vilppulan, Multian tai Petäjäveden alueelta.

Kala toivotaan kuvautettavaksi Suur-Keuruun tai KMV-lehden toimitukseen tai muualla otettu kuva voidaan toimittaa lehden toimitukseen esimerkiksi sähköpostilla: toimitus.suurkeuruu@almamedia.fi

Kalakisa 2018

Kilpailuaika 7.6.–1.8.2018.

Pyyntialueet Keuruu, Mänttä-Vilppula, Multia ja Petäjävesi.

Kala toivotaan kuvautettavaksi Suur-Keuruun tai KMV-lehden toimitukseen tai muualla otettu kuva voidaan toimittaa lehden toimitukseen esimerkiksi sähköpostilla: toimitus.suurkeuruu@almamedia.fi


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Etusivullamme juuri nyt:

Sammio