Kesäkuvakisa on käynnissä – Tänä vuonna voittaja valitaan Facebookissa

John Nguyen/arkisto
Kesäkuvakisa on käynnissä – Tänä vuonna voittaja valitaan Facebookissa

Kuvakisaan voi osallistua 31.8. asti.

Jyrki Pönkkä

Suur-Keuruun ja KMV-lehden yhteinen kuvakisa starttaa. Tänä kesänä etsimme parasta lomakuvaa.

Kuvaa hetki omasta lomastasi ja lähetä kuva toimitukseen sähköpostilla tai Facebookin välityksellä. Kuvan pitää olla kuvattu kesän 2018 aikana. Kuvia voi lähettää 31.8. asti.

Lehdet valitsevat saapuneista kuvista kymmenen parasta otosta loppukilpailuun.

Lukijat valitsevat finalistien joukosta voittajan. Finaalissa eniten Facebook-tykkäyksiä kerännyt kuva on kilpailun voittaja.

Parhaaksi äänestetyn kuvan ottaja palkitaan noin 100 euron arvoisella lahjakortilla.

Lehdet julkaisevat kuvia satunnaisesti lehdessä, verkkosivuilla ja somessa.

Kuvat voi lähettää osoitteeseen toimitus.kmvlehti@almamedia.fi tai toimitus.suurkeuruu@almamedia.fi

Kuvakilpailuun osallistujat luovuttavat kilpailuun osallistuessaan kuvien vapaan käyttöoikeuden Alma Median käyttöön. Kuvien julkaisemisesta ei makseta korvausta.


Kommentit (2)

  • Asukas maalta

    Olen samaa mieltä, ei kisaa Facebookkiin ratkaistavaksi. Olen KMV-lehden tilaaja, en Facebookissa kävijä. Nettiin voisi muuten kyllä laittaa ja lisäksi esim. lehden sivulle.

  • Nimetön

    Harmillista että kuvakisan äänestys on tänä vuonna facebookissa. Ei meistä lukioista kaikki halua kirjautua sinne vain saadakseen äänestää kesäkuvakisassa parhaaksi valitsemaansa lomaotosta. Kyllä tuo nettiäänestäminen olisi pitänyt tänäkin vuonna järjestää muulla tavoin kuin facebookin kautta.

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Etusivullamme juuri nyt:

Sammio