Rikos

Pariskunnan kyläily päättyi riitaan Mänttä-Vilppulassa: nainen puukotti avomiestään, vangittiin tapon yrityksestä

Poliisilla on jonkinlainen käsitys illan kulusta, mutta paikalla olleita henkilöitä kuullaan vielä uudestaan.

Silja Viitala
Pariskunnan kyläily päättyi riitaan Mänttä-Vilppulassa: nainen puukotti avomiestään, vangittiin tapon yrityksestä
Enni Mansikkamäki

Kolmekymppinen nainen on vangittu epäiltynä tapon yrityksestä Mänttä-Vilppulassa. Naisen epäillään puukottaneen nelikymppistä avopuolisoaan teräaseella selkään.

Nainen vangittiin viikko sitten perjantaina Pirkanmaan käräjäoikeudessa.

Pariskunta oli 3. huhtikuuta illansuussa kyläilemässä tuttujensa luona Mänttä-Vilppulassa. Paikalla oli myös muita vieraita.

Asunnolta soitettiin hätäkeskukseen, kun yksi henkilö oli saanut osumaa teräaseesta. Ambulanssin lisäksi myös poliisipartio meni paikalle.

Riidan syitä tutkitaan

Tapauksen tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Hannu Kallioniemi kertoo, että pariskunnalle oli tullut riitaa vierailun aikana.

–Riidan syitä ja yksityiskohtia joudutaan nyt vielä selvittämään. Vangitsemisvaatimus päätettiin tehdä tutkinnan turvaamiseksi, Kallioniemi kertoo.

Kallioniemen mukaan poliisilla on jonkinlainen käsitys illan kulusta, mutta paikalla olleita henkilöitä kuullaan vielä uudestaan.

–Tutkinta on kesken, joten en voi vielä sanoa tarkemmin motiivista tai millaisesta tekovälineestä oli kysymys.


Kommentit (4)

  • Nimetön

    Näitä nyt sattuu kun ei poliisia enään. Mitenköhän on talon yritys ?

  • Nimetön

    Olisi varmaan viranomaisilla syytä selvittää, mitä kaikkea muuta tuolla tietyllä asuinalueella tapahtuu. Koska heiluu nyrkit, koska teräaseet ja ”viina” virtaa kotiinkuljetuksella… Uskomatonta ettei puututa mihinkään ja kohta luetaan lisää lehdistä ikäviä uutisia…

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Etusivullamme juuri nyt:

Sammio