Suoraan hevosen suusta -näyttelyyn liittyvä yhdeksäs KMV-lehden verkossa julkaistava kuva on otettu marraskuussa 1983. Hankkija muutti Mäntän Osuusmeijerin entisiin tiloihin vuonna 1976. Osuusmeijeri valmistui vuonna 1953, eli savupiipulle oli kertynyt ikää ennen kaatamista reilut 30 vuotta. Piippu oli sisäpuolelta vielä hyvä, mutta rapautunut pahasti yläosasta ja oli vaaraksi pihapiirissä liikkujille.

Asiasta kerrottiin tiistaina 15. marraskuuta 1983 KMV-lehdessä. Piipun kaatoivat lauantaina kaksi Finn-Piipun ammattilaista.

Suomen satavuotisjuhlavuoden kunniaksi KMV-lehti kokoaa ensi kesänä lehtikuvanäyttelyn Suoraan hevosen suusta.


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Etusivullamme juuri nyt:

Sammio