Suoraan hevosen suusta -näyttelyyn liittyvä yhdestoista KMV-lehden verkossa julkaistava kuva on otettu elokuussa 1991. Viikon jatkunut helleaalto oli kansoittanut uimarannat ja matonpesupaikat Mäntän seudulla. Lomapäiviä oli vietetty mäntysuovantuoksuisen mattopyykin parissa hikoillen tai rannalla nahkaa luoden. Asiasta haastateltiin kansaa Rusinniemen rannassa.

Sami Järvenpää ja Aki Nieminen olivat tulleet rannalle viettämään yhtä kesän harvoista helteisistä vapaapäivistään. Yksi ajatus piristää rantaelämää olisi heistä kioski, josta saisi virvokkeita ja jäätelöä.

Suomen satavuotisjuhlavuoden kunniaksi KMV-lehti kokoaa ensi kesänä lehtikuvanäyttelyn Suoraan hevosen suusta.


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Etusivullamme juuri nyt:

Sammio