suoraan hevosen suusta

Suoraan hevosen suusta: Koskiportin valmistuminen on myöhässä

Suoraan hevosen suusta -näyttelyyn liittyvä 77. KMV-lehden verkossa julkaistava kuva on otettu vuonna 1991.

Suoraan hevosen suusta: Koskiportin valmistuminen on myöhässä

Koskiportin rakennustyöt Juupajoen Korkeakoskella olivat vuonna 1991 aikataulustaan myöhässä.

Suoraan hevosen suusta -näyttelyyn liittyvä 77. KMV-lehden verkossa julkaistava kuva on otettu vuonna 1991.

KMV-lehti kertoi 7. syyskuuta, että Koskiportin liike-palvelukeskuksen Juupajoen Korkeakoskella piti valmistua 15. syyskuuta. Näillä näkymin talon alakerta valmistuu syyskuun lopussa ja yläkerta lokakuun puolivälissä. Suurin syy myöhästymiseen on pankinjohtaja Pasi Mäkelän mukaan kuljetusalan lakko. Kaikkia tarvikkeita ei ole saatu ajoissa.

Alakerran tiloihin tulee kunnanvirasto, posti, apteekki sekä Säästöpankin uudet tilat. Koskiporttiin valmistuu myös vielä tyhjillään olevaa liiketilaa, neuvottelut ovat kuitenkin tiloista käynnissä päivittäistavarakaupan ja ravintolayrittäjän kanssa.

Suomen 100-vuotisjuhlavuoden kunniaksi KMV-lehti kokosi heinäkuuksi lehtikuvanäyttelyn Pop up Mänttä-Vilppulan tiloihin.


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Etusivullamme juuri nyt:

Sammio