suoraan hevosen suusta

Suoraan hevosen suusta: Presidentti ja rouva Koivisto vierailulla Mäntässä

Suoraan hevosen suusta: Presidentti ja rouva Koivisto vierailulla Mäntässä

Presidentti Mauno Koivisto ja rouva Tellervo Koivisto vierailivat Mäntässä.

Suoraan hevosen suusta -näyttelyyn liittyvä kahdestoista KMV-lehden verkossa julkaistava kuva on presidentti Mauno Koiviston ja rouva Tellervo Koiviston vierailulta Mäntästä.

Presidenttipari saapui Mänttään 9. marraskuuta 1989 ja vietti paikkakunnalla lyhyen, mutta mielenkiintoisen kulttuurimatkan. Presidentti Koivisto kertoi, että he tutustuivat Gösta Serlachiuksen taidemuseon ainutlaatuisiin kokoelmiin Mäntässä. Myös Mäntän tehtaat ja itse kaupunki olivat historiansa vuoksi presidentistä kiinnostavia.

Presidenttipari vierailivat Metsä-Serlan Mäntän tehtailla, taidemuseossa ja kirkossa.

Suomen satavuotisjuhlavuoden kunniaksi KMV-lehti kokoaa ensi kesänä lehtikuvanäyttelyn Suoraan hevosen suusta.


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Etusivullamme juuri nyt:

Sammio