Suoraan hevosen suusta -näyttelyyn liittyvä kahdeskymmenestoinen KMV-lehden verkossa julkaistava kuva on otettu vuonna 1981.

KMV-lehdessä kerrottiin lauantaina huhtikuun 11.päivä vuonna 1981, että puuta käyttävä teollisuus povaa raaka-ainepulaa ensi syksyksi, ellei myyntitoiminta vilkastu nykyisestään. Puukaupan tyrehtymisen syynä on lähinnä parempien hintojen odottelu.

KMV-lehdessä kerrottiin:”Metsäjohtaja Leo Kari Serlachiukselta kertoo, ettei välitöntä kriisiä raaka-aineen suhteen ole. Yhtiössä on jo aiemmin tehty päätös omien metsien hakkuun lisäämisestä, joten omien puuvarojen katsotaan riittävän ainakin syksyyn asti”.

Suomen satavuotisjuhlavuoden kunniaksi KMV-lehti kokoaa ensi kesänä lehtikuvanäyttelyn Suoraan hevosen suusta.


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Etusivullamme juuri nyt: