Metsä Groupissa otettiin käyttöön matkustusrajoitukset - Isoja vierailuja ja kokouksia on peruttu koronan takia - Koronavirus - KMV-lehti

Metsä Groupissa otettiin käyttöön matkustusrajoitukset - Isoja vierailuja ja kokouksia on peruttu koronan takia

Metsä Tissuen Mäntän tehtaan Koskitalo.

11.3.2020 11:09

Mänttä-Vilppulassa on Metsä Groupin tehtaita Metsä Tissue Mäntässä ja Metsä Fibren Vilppulan saha Vilppulassa.

Metsä Groupin viestintäjohtaja Juha Laine toteaa, että konserni noudattaa koronatilanteessa paikallisen viranomaisen ohjeita.

– Metsägroupilaiset eivät matkusta epidemia-alueille, jotka tämän hetken tiedon valossa ovat Kiina, Etelä-Korea, Iran, Italia ja tietyt alueet Itävallassa ja Saksassa. Eikä näistä maista matkusteta myöskään Metsä Groupin toimintamaihin. Kaiken kaikkiaan vain liiketoiminnan kannalta ehdottoman välttämättömät matkat eri maiden välillä voidaan tällä hetkellä tehdä.

– Isompia henkilökohtaisesti paikallaoloa vaativia kokouksia ja vierailuja on peruttu. Erityisesti sellaisia, jotka vaatisivat matkustamista. Normaalit työkokoukset suositellaan pidettävän sähköisiä kanavia hyödyntäen. Emme ota vastaan vierailijoita, jotka ovat saapuneet epidemia-alueilta 14 vuorokauden sisällä.

– Henkilöstöllemme korostamme toki sitä, että sairaana ei saa tulla töihin ja omaa terveydentilaa on syytä seurata tavallistakin herkemmin, Laine kertoo.

Osion tuoreimmat

Luetuimmat

Mainos