Keskiviikon koronavirustartuntoja Pirkanmaalla todettu kaksi kappaletta - Oriveden ja Tampereen maanantain tartunnat eivät tuoneet vielä uusia tartuntoja

Moni liike on joutunut laittamaan lapun oveen koronaviruksen aiheuttamien poikkeusaikataulujen vuoksi.

6.5.2020 13:19

Pirkanmaan sairaanhoitopiiri ilmoitti keskiviikkona 6. toukokuuta, että maakunnassa on todettu kaksi uutta laboratoriossa varmistettua koronavirustartuntaa. Yhteensä Pirkanmaalla on todettu nyt 217 koronavirustartuntaa.

Terveyden ja Hyvinvoinnin laitoksen tartuntatautirekisterin tuoreimman eli tiistaisen tiedon mukaan Juupajoella, Keuruulla, Mänttä-Vilppulassa, Ruovedellä ja Virroilla ei ole lainkaan tai alle viisi todettua koronavirustartuntaa. Tartuntarekisteri ilmoittaa tarkalleen vain kunnat, joissa todettujen koronavirustartuntojen määrä on viisi tai enemmän tapausta.

Jämsässä on Terveyden ja Hyvinvoinnin laitoksen tartuntatautirekisterin mukaan kymmenen todettua koronavirustartuntaa. Orivedellä on todettu koronavirustartuntoja kahdeksan kappaletta, joista kaksi tuoreinta todettiin maanantaina. Selvästi eniten koronavirustartuntoja on Tampereella, jossa on todettu 130 tapausta. Myös Tampereella todettujen tartuntojen määrä kasvoi edellisen kerran maanantaina.

Osion tuoreimmat

Luetuimmat

Mainos