Keskiviikkona eniten koronavirustartuntoja Pirkanmaalla toukokuussa - Viisi henkilöä sairastunut - Koronavirus - KMV-lehti

Keskiviikkona eniten koronavirustartuntoja Pirkanmaalla toukokuussa - Viisi henkilöä sairastunut

Kuvituskuva. Arkisto.

13.5.2020 13:42

Pirkanmaan sairaanhoitopiiri ilmoitti keskiviikkona 13. toukokuuta, että maakunnassa on todettu viisi uutta laboratoriossa varmistettua koronavirustartuntoja. Yhteensä Pirkanmaalla on todettu nyt 233 koronavirustartuntaa.

Terveyden ja Hyvinvoinnin laitoksen tartuntatautirekisterin tuoreimmassa eli tiistaisessa tiedonannossa ei näy muutoksia kuntien koronavirustartuntojen määriin maanantaisesta tiedosta. Tartuntatautirekisterin tiedot päivittyvät muutaman päivän viiveellä, joten uusien tartuntojen sijainti selviää myöhemmin tällä viikolla.

Juupajoella, Keuruulla, Mänttä-Vilppulassa, Ruovedellä ja Virroilla ei ole lainkaan tai alle viisi todettua koronavirustartuntaa. Tartuntarekisteri ilmoittaa tarkalleen vain kunnat, joissa todettujen koronavirustartuntojen määrä on viisi tai enemmän tapausta.

Jämsässä on Terveyden ja Hyvinvoinnin laitoksen tartuntatautirekisterin mukaan kymmenen todettua koronavirustartuntaa. Orivedellä on todettu koronavirustartuntoja yhdeksän kappaletta. Selvästi eniten koronavirustartuntoja on Tampereella, jossa on todettu 134 tapausta.

Osion tuoreimmat

Luetuimmat

Tuoreimmat