Museot ja kirjastot aukeavat Pirkanmaalla - Koronavirus - KMV-lehti

Museot ja kirjastot aukeavat, ensi viikolla vuorossa mahdollisesti uimahallit – Pirkanmaa siirtyy leviämisvaiheesta kiihtymisvaiheeseen

Viime viikolla todettiin 102 koronatartuntaa.

Pirkanmaa siirtyy koronaluokittelussa leviämisvaiheesta takaisin kiihtymisvaiheeseen.

4.5. 15:30

Pirkanmaan koronanyrkki on päättänyt, että Pirkanmaan museot ja kirjastot voidaan avata. Niin ikään vuonna 2002 ja myöhemmin syntyneet lapset ja nuoret voivat tällä viikolla aloittaa lajinmukaisen harjoittelun ulkoliikunnassa ilman ryhmäkokorajoitusta.

Pirkanmaa siirtyy koronaluokittelussa leviämisvaiheesta takaisin kiihtymisvaiheeseen.

Jos tilanne jatkuu suotuisana, ensi viikolla tarkastellaan aikuisten ryhmäliikuntaharrastusten mahdollistamista ulkona sekä uimahallien, kylpylöiden ja yleisten saunojen tilannetta, nyrkki kertoo tiedotteessa.

Viime viikolla todettiin 102 koronatartuntaa. Niistä pystyttiin jäljittämään 80 prosenttia eli 82 tapausta. Samassa taloudessa asuvilta tai perhepiiristä todettiin viime viikolla 37 tapausta ja sukulaisten tai ystävien tapaamisesta 19 tapausta.

Työpaikoilta todettiin kahdeksan tapausta seitsemältä eri työpaikalta. Vapaa-ajan harrastuksista tuli kaksi tartuntaa. Päiväkodeista tuli kaksi ja kouluista kaksi tartuntaa. Ulkomailta tuli viisi tartuntaa. Muita tartuntalähteitä oli seitsemän.

Osion tuoreimmat

Luetuimmat

Mainos