Nyt se on totta: ravintolarajoitukset lieventyivät Pirkanmaalla ja helatorstaista lähtien terassit ovat rajoituksista vapaata aluetta - Koronavirus - KMV-lehti

Nyt se on totta: ravintolarajoitukset lieventyivät Pirkanmaalla ja helatorstaista lähtien terassit ovat rajoituksista vapaata aluetta

Ravintolat voivat edelleen myydä noutoruokaa. Tanssia saa terassilla.

Helatorstaista lähtien ruokaravintoloissa sallitaan kolme neljäsosaa enimmäisasiakasmäärästä ja jokaisella asiakkaalla on oltava oma istumapaikka.

12.5. 15:56

Hallitus on päättänyt 12. toukokuuta istunnossaan, että ravintolat saa avata kaikkialla Suomessa kello 5 aamulla ja anniskelu sallitaan kello 7 alkaen.

Lievennykset astuvat voimaan helatorstaita 13. toukokuuta vasten keskiyöllä.

Pirkanmaa kuuluu kiihtymisvaiheen alueisiin, mikä merkitsee anniskelun päättymistä kello 22 ja ravintoloiden sulkemista kello 23.

Ruokaravintoloissa sallitaan kolme neljäsosaa enimmäisasiakasmäärästä ja anniskeluravintoloissa puolet. Jokaisella asiakkaalla on oltava oma istumapaikka.

Karaoke- ja tanssikielto on voimassa ravintoloiden sisätiloissa.

Rajoitusten lievennyksistä huolimatta ravintoloiden on huolehdittava turvaetäisyyksien säilymisestä myös ulkoterasseilla, vaikka asiakaspaikkarajoitukset ja tanssikielto eivät koske terasseja.

Henkilöstöravintolat pysyvät rajoitusten ulkopuolella. Noutoruoan myyntiä ravintoloista voidaan jatkaa.

Tähän mennessä eli 12. toukokuuta Mänttä-Vilppulan ja sen lähikuntien tartuntatilanteeseen ei ole tullut muutoksia. Mänttä-Vilppulassa on epidemian alusta lukien raportoitu 51 tartuntaa, Juupajoella 6, Ruovedellä 12, Jämsässä 116 ja Keuruulla 17.

Osion tuoreimmat

Luetuimmat

Tuoreimmat