Rajoitusten purku jatkuu: vielä ehtii uimahalliin ennen kesätaukoa

Koronarajoituksia höllennettiin jälleen piirun verran, ja nuorisotilat avataan ja lapset ja nuoret pääsevät urheilulajien pariin ja kilpailu- ja turnaustoimintaan.

Uimahalliin pääsee muutaman kerran ennen kuin se jää kesätauolle. Saunat eivät kuitenkaan ole käytössä.

26.5.2021 16:21

Mänttä-Vilppulan nuorisotilat saadaan jälleen käyttöön eikä ennakkoilmoittautumista enää tarvita. Nuorisotiloissa oleillessa on noudatettava turvatoimia.

Myös uimahallissa ehditään käydä muutaman päivän ajan ennen kesätaukoa, joka alkaa 29. toukokuuta ja päättyy 10. elokuuta.

Uimahallissa saa olla samaan aikaan puolet siitä väkimäärästä, joka sinne muutoin mahtuisi. Kävijöiden on edelleen noudattaa turvatoimia. Saunat eivät vielä toistaiseksi ole auki.

Sisätiloissakin saa taas harrastaa

Pirkanmaan alueellisen pandemiaohjausryhmän eli koronanyrkin linjausten mukaisesti alle 20-vuotiaiden eli vuonna 2002 tai myöhemmin syntyneiden lasten ja nuorten ohjattu harrastustoiminta voi jatkua sisätiloissa turvaohjeita noudattaen.

– Lapset ja nuoret voivat harjoitella lajinomaisesti ilman turvavälejä ja ryhmäkokorajoitusta. Myös kilpailu- ja turnaustoiminta on mahdollista sisätiloissa, hallintoylilääkäri Tarja Marjamäki sanoo.

Vanhemmat ja saattajat eivät saa kokoontua ryhmiin tuodessaan lasta harrastukseen. Kilpailu- ja turnaustoiminnan yleisömäärässä noudatetaan aluehallintoviraston antamia kokoontumisrajoituksia.

Turvatoimilla kohti turvallista kesää

Muut rajoitukset ja suositukset pysyvät ennallaan. Voimassa olevat suositukset ja rajoitukset voi käydä katsomassa Pirkanmaan sairaanhoitopiirin verkkosivuilta.

Paikalliset ohjeistukset koronatilanteeseen liittyen löytyvät Mänttä-Vilppulan kaupungin verkkosivuilta.

– Mänttä-Vilppulassa koronatilanne on tällä hetkellä rauhallinen. Jotta tilanne pysyisikin rauhallisena ja saisimme viettää kesää rauhallisin mielin, kehotamme jatkamaan turvatoimien noudattamista. Pidetään siis turvavälit kohtaamisissa, käytetään maskia ja huolehditaan hyvästä hygieniasta.

Osion tuoreimmat

Luetuimmat

Mainos