Mänttä-Vilppulan kaupunki suosittelee edelleen maskien käyttöä - Koronavirus - KMV-lehti

Mänttä-Vilppulan kaupunki suosittelee edelleen maskien käyttöä

Pirkanmaan pandemiaohjausryhmä linjauksen mukaan voimassa olevat suositukset ja rajoitukset jatkuvat alueella samoina. Maskin käyttö on tärkeää, ja rokotuksista on hyvä huolehtia.

Mänttä-Vilppulassa todetaan edelleen yksittäisiä tartuntoja, ja kaupungin terveysviranomaiset suosittelevat rokotusten ottamista ja maskin käyttöä, kunnes rokotuskattavuus on riittävällä tasolla.

1.10. 11:00

Mänttä-Vilppulassa todetaan yhä yksittäisiä tartuntoja, ja kaupunki suosittelee maskin käyttöä, kunnes rokotuskattavuus saadaan nostettua korkeammaksi.

”Kannustamme kaikkia koronarokotusten ottamiseen. Rokotukset tuovat turvaa ja nopeuttavat rajoituksista poispääsyä. Viime aikoina sairaalahoidossa olevista potilaista suurin osa on ollut rokottamattomia. Tämäkin antaa siis tietoa siitä, että rokotukset suojaavat hyvin vakavalta tautimuodolta”, hallintoylilääkäri Tarja Marjamäki sanoo.

Rokotusajan ensimmäiseen rokotukseen voi varata verkosta tai puhelimitse arkisin kello 9–12 numerossa 050 375 6505.

Rokotuksen voi käydä ottamassa myös seuraavana walk-in-rokotuspäivänä ilman ajanvarausta keskiviikkona 13. lokakuuta kello 9–14 Länsi-Koskelan koululla Mäntässä. Tällöin on mahdollista saada 1. rokote, aikaistaa 2. rokotetta tai saada 3. rokote, mikäli kuuluu voimakkaasti immuunipuutteisten riskiryhmään.

Koronatartuntojen määrä on koko Pirkanmaalla hieman nousussa. Kansallinen etätyösuositus jatkuu 15. lokakuuta saakka.

Voimassa olevat rajoitukset löytyvät Pirkanmaan sairaanhoitopiirin sivuilta, ja paikalliset tiedot palveluista ja rokotusohjeistuksesta kerrotaan Mänttä-Vilppulan kaupungin verkkosivuilla.

Osion tuoreimmat

Luetuimmat

Mainos