MainosSB Ecommerce

Virtaa tori- tai tapahtumakojuun – Toivo Torimyyjä sähköistää myyntipisteensä koko päiväksi omalla virta-asemalla

Toivo Torimyyjä nauttii paluusta kesän toreille ja tapahtumiin. Tänä kesänä virta myyntikojun tarpeisiin tulee omasta virta-asemasta. EVX Storen Sähköisiä satuja -juttusarjassa esitellään yrittäjähahmoja, jotka ovat hyödyntävät toiminnassaan tämän päivän teknologiaa.

Sujuva korttimaksaminen on nykyään elintärkeää.


Toivo Torimyyjää*, kuvitteellista torien ja tapahtumien kojumyynnin konkaria, hymyilyttää: edessä on pitkä myyntikesä. Toivon myyntikojussa myydään suomalaista käsityötavaraa ja sitä kuljetetaan myyntikauden aikana ympäri Suomen toreja, tapahtumia ja markkinoita.

Tulevaa sesonkia varten Toivo on laittanut myyntikojunsa ennenäkemättömään kuntoon. Markkinointitarvike.fi -verkkokaupasta hän on tilannut uuden myyntiteltan tarvikkeineen sekä painotuotteet. EVX Storesta hän on tilannut virta-aseman eli virtapankin, josta myyntikojulla päivän aikana tarvittava sähkövirta otetaan. Virta-asema ladataan täyteen kotona yön aikana ja otetaan aamulla mukaan kojulle.

Tänä vuonna erityistä wow-elementtiä haetaan TV-näytöstä.

Toivo on tottunut pitämään myyntipisteensä houkuttelevan näköisenä, mutta tänä vuonna erityistä wow-elementtiä haetaan TV-näytöstä, johon pyörimään Toivo on virittänyt videokuvan, joka kiinnittää ohikulkijoiden huomion.

Myös sujuva korttimaksaminen on nykyään elintärkeää: senkin virta-asemasta korttimaksupäätteeseen saatava luotettava sähkövirta mahdollistaa.

Modernista virta-asemasta Toivo saa virtaa niin näyttöön kuin päätteeseenkin koko myyntipäiväksi – toisinaan useammaksikin. Puhelimesta ja kannettavasta tietokoneestakaan ei lopu akku kesken päivän, sillä myös niiden lataamiseen Toivo saa virtaa asemasta.

Oman EcoFlow DELTA Max -virta-aseman käyttäminen tulee Toivolle yleensä edullisemmaksi kuin esimerkiksi markkinoiden tai tapahtuman järjestäjän kautta tilattu energia omalle pisteelle. Kyseinen virta-asema on niin järeä, että 42-tuumaisen näytön jatkuvaan käyttöön virtaa riittää siitä 20 tunniksi.

Aiemmin Toivo on kokeillut virtalähteenä myös aggregaattia, mutta todennut sähköpistokkeesta ladattavan virta-aseman käytön vaivattomammaksi, hiljaisemmaksi, ekologisemmaksi – ja lopulta ehdottomasti edullisemmaksi.

Toivo tietää, että myyntipiste, jossa on mahdollista käyttää sähkövirtaa, generoi enemmän myyntiä kuin perinteinen.

Hän odottaakin innolla tulevaa kesää, näyttävämpää paluuta tapahtumiin, asiakkaita joiden kanssa vuorovaikuttamisesta nauttii – ja tietenkin elektronisen kassakoneensa kilinää.

*Toivo Torimyyjän tarina on EVX Store -verkkokaupan juttusarjan neljäs osa. Sarjassa esitellään todellista vastaavia tarinoita kuvitteellisista sähkölaitteiden käyttäjistä.

Info

SB Ecommerce Group

SB Ecommerce Group Oy -konserniin kuuluu EVX Storen lisäksi muita verkkokauppoja, esimerkiksi markkinointitarvike.fi ja sauso.com.

Lue myös: