Sarapihan ja Punatulkun päivätoiminnasta: ”Toivottavasti tämä kysytty toiminta alkaa nopeasti uudelleen Mänttä-Vilppulassa”

Sarapihan ja Punatulkun päivätoiminnan loppuminen on herättänyt Mänttä-Vilppulassa paljon keskustelua.

Kirjoittaja kertoo, että Sarapihan ja Punatulkun kuntouttavaan päivätoimintaan on osallistunut pääosin ilman muita palveluita olevia henkilöitä, omasta kodistaan kulkevina.

27.1. 8:00

Pirkanmaan hyvinvointialueen niskoille on levitetty syyllisen viittaa. En kaipaa syyllisiä enkä vastuun pallottelua, mutta muutama sana asian tiimoilta.

Läheisiä ihmisiäni on osallistunut sekä Sarapihan että Punatulkun ko. toimintoihin. He ovat pitäneet niitä tärkeinä ja arvostaneet paljon. Toiminnasta on ollut merkittävää hyötyä lihaskunnon kehityksen ja tärkeiden ihmissuhteiden kautta. Tuttuun ryhmään on ollut helppo mennä tekemään kuntosaliharjoitteita sekä keskustelemaan ja ruokailemaan yhdessä. Heille on aikoinaan tehty viranomaispäätös oikeudesta osallistua kyseiseen toimintaan. Harmitusta on herättänyt se, että toiminnan loppumisesta ilmoitettiin puhelimitse kyseiseen toimintaan osallistuneille henkilöille kirjallisen päätöksen sijaan.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luetuimmat

Mainos