Tyvestä katkennut kelo on kallistuessaan pudottanut koivupökkelön latvasta kolmemetrisen palan polulle, jolle syntyi syvä kuoppa. Onneksi kukaan ei ollut alla. Mutta ei vaara vieläkään ole ohi.

Juha Nikulainen

Kelo jäi nojaamaan pökkelön yläpäähän, josta se pudonnee seuraavan kevätmyrskyn aikana. Kannattaa varoa paikkaa. Jo heikko tuuli saa sen heilumaan, josta aiheutuu suorastaan karmivia nitinöitä ja natinoita.

Juha Nikulainen


Kommentit (2)

  • Nimetön

    Luonnossa pitää ottaa asioita huomioon. Ihmisen tulee ymmärtää, että täällä mennään loppujen lopuksi luonnon ehdoilla. Nyky ihmiselle kaikki aiemmin maailmassa tavalliset luonnon asiat ovat vaarallisia. Suurimmat vaarat lienevät kuitenkin kaupungeissa ja liikenteessä.

  • Nimetön

    Näyttäisi paikka ns. Sairaalan nousun polulta tai Paskahyysinmäestä. Viimeisessä on tikka jo pitkään nautiskellut lahoa koivua. Varoitus on varteen otettava. Ei pidä mennä myrskyn aikana Mäntänvuoreen.

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Etusivullamme juuri nyt:

Sammio