Restonomiksi opiskeleva Jonne Hänninen menestyi nuorten kokkien kilpailussa: ”Oli kokoontaitettava savustin matkassa, kala ja savustuspurua sisään ja tohoa päälle, niin kyllä se onnistui”

Ravintola Göstassa hiotut kisataidot toivat Mänttä-Vilppulan Kolhosta kotoisin olevalle nuorelle ammattilaiselle kokkauksen SM-pronssia.

Jonne Hännisen kaulassa on Chaîne des Rôtisseurs- järjestön nuorten kokkien kilpailun pronssimitalli.

17.3. 19:30

Ravintola Göstassa Joenniemen museoalueella kulinaristiset oppinsa saanut Jonne Hänninen selvitti itsensä viidestä kilpailijasta kolmannelle sijalle alle 27-vuotiaiden kokkien suomenmestaruuskilpailussa Turussa lauantaina 12. maaliskuuta.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luetuimmat

Mainos