Vilppulassa miteltiin ystäväkisassa – päivän mahtui yli 180 ottelua

Mäntän Seudun Invalidit järjesti Vilppulan urheilutalolla jo 13. Ystäväboccian.

Vilppulan urheilutalolla pelattiin 13. ystäväboccia -kilpailu viime lauantaina. Kuva vuoden 2016 kilpailuista.

1.11. 16:00

Mäntän Seudun Invalidit -yhdistyksen järjestämä XIII Ystäväboccia kisattiin lokakuun viimeisenä lauantaina Vilppulan urheilutalolla. Mukaan kilpailuun oli ilmoittautunut 15 eri yhdistyksestä yhteensä 68 henkilöä. Päivän aikana pelattiin yli 180 ottelua.

Järjestävästä seurasta parhaiten parikilpailussa menestyi Veikko Häkkinen, joka sijoittui parinsa Jokilaakson Liikkujien Harry Haapasen kanssa neljänneksi. Pertti Gustafsson sijoittui kuudenneksi tamperelaisparinsa Teemu Mäkisen kanssa.

Joukkuekilpailussa Pirkko Hyytiäinen otti hopeaa yhdessä Jämsän Eläkkeensaajien Tauno Sieväsen ja Rauman Eläkkeensaajien Jorma Makkosen kanssa. Aune Koivula sijoittui neljänneksi Jokilaakson Liikkujien Leena Hällforsin ja Kangasalan Veijo Prinkkala kanssa ja Risto Lepistö sijoittui viidenneksi Kurikan Maire Korkiamäen ja Palokan Eläkkeensaajien Klaus Sorrin kanssa.

Parikilpailussa pelasi kaikkiaan 16 paria viidellä eri kentällä ja joukkuekilpailussa 12 joukkuetta neljällä kentällä. Parikilpailussa käytiin kaikkiaan 120 ottelua ja joukkuekilpailussa 66 ottelua. Jokaisen kilpailijan pari tai joukkueen jäsenet arvottiin kilpailupaikalla.

Tuloksissa invalidiyhdistykset on merkitty vain paikkakunnan nimellä. Eläkkeensaajayhdistyksistä on paikkakunnan nimen jälkeen lyhenne ES.

Tulokset

Parikilpailu: 1)TIKKA: Kari Hokkanen, Rauma ja Tuija Sinisalo, Tampere, 25 p, 2) SORSA: Mika Taimi, Jokilaakson Liikkujat ja Jorma Naroma, Tampere, 24 p, 3) TALITIAINEN: Simo Suomi, Jokilaakson Liikkujat ja Jussi Pohjola, Seinäjoki, 19 p, 4) LOKKI: Veikko Häkkinen, Mänttä ja Harry Haapanen, Jokilaakson Liikkujat, 19 p., 5) PEIPPO: Keijo Kaatranen, Pieksämäki ES ja Helena Jokinen, Keuruu ES, 19 pist., 6) VARIS: Teemu Mäkinen, Tampere ja Pertti Gustafsson, Mänttä, 18 pist., 7) PUNATULKKU: Anna-Liisa Prinkkala, Kangasala ja Leo Rautianen, Keuruu ES, 8) KURKI: Kalervo Kiljain, Jämsä ES ja Toivo Järvinen, Mänttä, 9) JOUTSEN: Inkeri Päivinen, Palokka ES ja Anneli Majaniemi, Keuruu ES, 10) TELKKÄ: Lauri Harjamäki, Seinäjoki ja Pirjo Sundström, Jämsänkoski ES, 11) TERVAPÄÄSKY: Jorma Parviainen, Nokia ja Marja-Liisa Koskinen, Mänttä ES, 12) HARAKKA: Hilkka Flyktman, Mänttä ja Pirjo Kaarre, Mänttä, 13) TEERI: Tellervo Salminen, Mänttä ja Raija Pietikäinen, Pieksämäki ES, 14) KIRJOSIEPPO: Sanna-Kaisa Virtanen, Jokilaakson Liikkujat ja Ritva Pohjola, Seinäjoki, 15) RASTAS: Liisa Yliaska, Mänttä ES ja Seija Mattila, Jämsänkoski ES ja 16) METSO: Anna-Liisa Mänikkö, Kurikka ja Inkeri Rantala, Keuruu ES.

JOUKKUEKILPAILU: 1) NÄÄTÄ: Sirpa Arokallio, Kurikka ja Lasse Mäkinen, Tampere ja Sirkka Koskelainen, Keuruu ES, 17 p, 2) SOPULI: Pirkko Hyytiäinen, Mänttä, Tauno Sievänen, Jämsä ES ja Jorma Makkonen, Rauma ES, 15 p, 3) JÄNIS: Timo Kaapu, Nokia, Mauri Käpynen, Kangasala ja Kirsti Pilkkakangas, Keuruu ES, 14 p, 4) HIRVI: Aune Koivula, Mänttä, Leena Hällfors, Jokilaakson Liikkujat ja Veijo Prinkkala, Kangasala, 14 p., 5) KARHU: Maire Korkiamäki, Kurikka, Risto Lepistö, Mänttä ja Klaus Sorri, Palokka ES, 13 p. 6) LUMIKKO: Pirjo Väisänen, Mänttä, Tapani Mattila, Jämsänkoski ES ja Jukka Salminen, Pieksämäki ES, 13 p. 7) KETTU: Jouni Nordlund, Jokilaakson Liikkujat, Kirsti Lilja-Käpynen, Kangasala ja Rauno Villanen, Pieksämäki ES, 8) MYYRÄ: Raimo Mäkelä, Kurikka, Terttu Salo, Mänttä ja Taina Mäkilä, Rauma ES, 9) LEPAKKO: Ahti Arokallio, Seinäjoki, Jukka Valkeinen, Jämsä ES ja Onerva Uuttera, Mänttä, 10) SIILI: Mervi Aalto, Mänttä, Toivo Mäkilä, Rauma ES ja Tauno Toukola, Keuruu ES, 11) MAJAVA: Arto Palmgren, Jämsänkoski ES, Ritva Makkonen, Rauma ES ja Arvi Kokkinen, Jämsä ES ja 12) ORAVA: Kauko Ojala, Jokilaakson Liikkujat, Irma Virtanen, Palokka ES ja Raimo Nevanen.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luetuimmat

Mainos