Minitytöt nappasivat ilmiömäisen vierasvoiton Äänekosken Huimasta

Mäntän Valon koripallotytöt vievät voiton harjoitusottelussa numeroin 74–16.

Mäntän Valon Minitytöt päihittivät Äänekosken Huiman selkein numeroin harjoitusottelussaan.

Mäntän Valon koripalloilijat eli Minitytöt kohtasivat voitokkaassa harjoitusottelussaan Äänekosken Huima marraskuun lopulla Äänekoskella. Valon Minitytöt veivät ottelun nimiinsä suvereenisti lukemin 74–16.

”Tytöt ovat kehittyneet todella paljon eri osa-alueilla. Ottelussa saatiin laajalla rintamalla saatiin onnistumisia korinteossa ja tytöt ovat oppineet pelaamaan joukkueena. Tytöistä välittyi, että koripalloa pelatessa on todella kivaa”, joukkueen toinen valmentaja Elisa Aavanen kertoo.

Valon Minityttöjen joukkueessa pelaa 2010–2012-syntyneitä tyttöjä, joita valmentaa Aavasen lisäksi Mervi Nurmi. Joukkueenjohtajana toimii Emmi Jantsikene.

Seuraava turnaus Minitytöillä on edessä loppiaisena Salossa, johon Valo osallistuu kahden joukkueen voimin. Valon koripallotytöt aikovat järjestää keväällä myös yksipäiväisen kotiturnauksen Mäntässä.

”Tarkoituksena olisi myös kauden aikana saada järjestettyä yksittäisiä harjoitusotteluita”, Aavanen toteaa.

Kauden tavoitteena Minitytöille valmentajineen on harjoitella koripallon perusasioita ja kerätä kokemusta, jonka kautta pelaajat saavat itseluottamusta. Sitä kautta tulee myös onnistumisen hetkiä ja rohkeutta ratkaista otteluita.

”Äänekosken turnauksessa koko joukkueen panostus oli todella hieno ja yksilöt tukivat toinen toisiaan. Siitä syntyy onnistuminen joukkueena”, Aavanen sanoo.

Äänekosken turnauksessa Minityttöjen pisteiden tekijät: Iida Hännikäinen 16, Sofia Lahtinen 16, Mila Lehtonen 14, Milla Nyykooli 8, Veera Karppinen 6, Minttu Karppinen 4, Milja Maronen 4, Juulia Norojärvi 4 ja Livia Lahtinen 2.

20.12. klo 9.43 korjattu kevään turnauksen järjestäjäksi Valon koripallotytöt, ei vain minitytöt.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luetuimmat

Mainos