Mäntän Urheilijoiden voittoputki sai jatkoa – johtaa lohkoa kolmella pisteellä

Mäntän Urheilijoiden voittoputki venyi jo kahdeksan ottelun mittaiseksi.

Mäntän Urheilijat kaatoivat tamperelaisen HLJ:n numeroin 3–1 loppiaisena pelatussa turnauksessa.

9.1. 14:00

Mäntän Urheilijoiden (MU) salibandyjoukkueen kausi on alkanut varsin mallikkaasti. MU otti kahdessa viimeisessä turnauksessa voitot kaikista neljästä ottelustaan. Ennen joulua MU kaatoi Tampereella pelatuissa otteluissa TFS:n numeroin 4–1 ja SN Symmetrikin lukemin 9–4.

Joulutauon jälkeen seuraavat pelit pelattiin loppiaisena 6. tammikuuta myöskin Tampereella. Aamun ensimmäisessä pelissä vastassa Ekumeeninen Pallo (EPA). Peli alkoi MU:n osalta hyvin ja tehokkuutta löytyi heti alusta lähtien. Reilun viiden minuutin jälkeen MU johti jo 2–0 lukemin, joissa mentiin myös erätauolle.

Uhrautuva puolustus

Toisen erän alkuun MU onnistui myöskin kahdesti minuutin sisään ja peli jo 4–0 MU:lle. Erän puolivälissä EPA onnistui ylivoimalla kaventamaan, mutta seuraavassa vaihdossa MU kuittasi iskemällä pelin 5–1 ja näistä lukemista viimeiseen erään.

Viimeinen erä oli selkeästi EPA:n, joka onnistui kahdesti maalinteossa päästen kahden maalin päähän. Lopussa EPA pääsi viimeisen kaksi minuuttia pyörittämään kuudella neljää vastaan, mutta MU puolusti uhrautuvasti ja näin ollen voitto 5–3 lukeminen.

Mäntän Urheilijoilla oli vahva halu voittaa HLJ, koska se on ainoa joukkue, jota vastaan MU on tällä kaudella ottelun hävinnyt.

Turnauksen toisessa pelissä oli vastassa HLJ, joka on ainoa joukkue, jota vastaan MU on tällä kaudella hävinnyt. Kahden hyvän joukkueen peli olikin odotetun tarkkaa eikä kumpikaan joukkue juuri hyville paikoille päässyt molempien puolustaessa todella tiiviisti.

Ensimmäinen erä oli kokonaan maaliton ja toisessakin erässä nähtiin ainoastaan yksi maali MU:n onnistuessa ylivoimalla erän alkupuolella. Kolmannen erän alkuminuuteilla MU onnistui toistamiseen ja vei joukkueen kahden maalin johtoon. Hetki tästä ja HLJ onnistui kaventamaan ylivoimalla lukemiin 2–1 hyvin pyörineen ylivoiman päätteeksi.

MU ei kuitenkaan lannistunut vaan puoli minuuttia myöhemmin joukkue iski jälleen kahden maalin eron taululle. Loppupeli oli todella tarkkaa puolustamista ja vaikka HLJ sai hyvän kirin aikaan ja pyöritti peliä hienosti, MU puolusti todella tiivisti eikä vastustaja onnistunut saamaan palloa maaliin, joten loppulukemiksi jäi 3–1 MU:lle.

Lohkon kärkipaikka

MU:n voittoputki venyi nyt kahdeksan ottelun mittaiseksi ja samalla joukkue pitää lohkon ykkössijaa kolmen pisteen turvin ennen Tahmelan Vesan II (TahVeII) -joukkuetta.

Seuraava turnaus MU:lla miesten 4-divisioonan Sisä-Suomen alueen lohkossa 14 on 29. tammikuuta. Vastassa Tampereen Spiral-hallilla ovat SN Symmetrik, TahVeII ja TFS. Ennakkoon kovaa vastusta odotetaan TahVeII-joukkueesta, jonka riveissä on paljon liigakokemusta ja muun muassa maailmanmestari Lassi Vänttinen.

Pelejä seuraavassa turnauksessa on normaalin kahden sijaan kolme, sillä lohkossa on tällä kaudella ainoastaan kahdeksan joukkuetta. Tästä johtuen sarja on kolminkertainen ja jokaisella joukkueella on yhdessä turnauksessa kolme peliä.

Osion tuoreimmat

Luetuimmat

Mainos