Juupaluoman terävä alku vaihtui pettymykseen MM-endurossa

Peetu Juupaluoma jatkaa Junior 1 -luokan pisteissä kuudennella sijalla tasapisteillä Samuli Puhakaisen kanssa.

Peetu Juupaluoma aloitti MM-kisaviikonlopun Italiassa terävästi, mutta toinen ajopäivä toi pettymyksen.

Enduron MM-sarjassa kisattiin viikonloppuna Italian San Remossa. Mäntän Seudun Moottorikerhon Peetu Juupaluoma aloitti kisaviikonlopun terävästi Junior 1-luokan viidennellä sijalla. Juupaluoma paransi huomattavasti menoaan päivän loppupuoliskolla ja kellotti luokassaan yhden pohja-ajan erikoiskokeelle sekä useamman ajan kolmen kärkeen päivän viimeisillä pätkillä.

”Päivä meni hyvin. Aamulla endurotesti oli tosi vaikea minulle ja toisella endurotestillä vedin nurinkin kerran. Loppua kohden sain hyvän rytmin crossi- ja extremetestille, joihin ajoin hyviä aikoja. Ensimmäisen päivän tulokseen olen tyytyväinen”, Juupaluoma kertoo.

Peetu Juupaluoma on Junior 1 -luokassa kuudentena ja Junior-luokan MM-pisteissä yhdentenätoista Italian kilpailun jälkeen.

Sunnuntain kisapäivä ei kuitenkaan sujunut odotusten mukaan. Juupaluoma kertoo olevansa pettynyt omaan suoritukseensa. Juupaluoma oli Junior 1 -luokassa kuudes, mutta koko Junior-luokassa sijalla 14.

”Sunnuntaina oli aika kehno päivä. Aamulla tein paljon virheitä, ajo oli tukkoista ja ukko väsynyt. Siitä loppua kohden ajo vähän parani, mutta lauantaista vauhtia en saanut päälle tänään. Iso kiitos tiimille, huollolle ja yhteistyökumppaneille”, Juupaluoma summaa.

Junior 1-luokan World Cup pisteissä Kytönen Motorsportin riveissä ajava Juupaluoma jatkaa kuudentena tasapisteissä Samuli Puhakaisen kanssa. Junior-luokan MM-pisteissä Juupaluoma on yhdentenätoista.

Seuraavaksi MM-sarjaa ajetaan Espanjan Lalinissa toukokuun alussa. Suomessa ja Heinolassa kisataan sitten saman kuun viimeisenä viikonloppuna.

Lähde: Kytönen Motorsport

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luetuimmat

Mainos