Nykyiset ja aiempien vuosien pelaajat kohtaavat kaukalossa – ottelun tuotto lahjoitetaan lasten harrastamisen tukemiseen

Koillis-Pirkan Kiekon kausi huipentuu edustuksen ja Allstar-joukkueen väliseen hyväntekeväisyysotteluun.

KPK:n hyväntekeväisyysottelun tuotto menee seuran leijonakiekkokoululle lasten harrastamisen tukemiseen.

Koillis-Pirkan Kiekon edustusjoukkue luistelee vielä kerran kaukaloon tällä kaudella, sillä perjantaina joukkueella on edessään hyväntekeväisyysottelu.

Vastassa edustusjoukkueella on Allstar-joukkue, joka koostuu KPK:n edustuksessa menneinä vuosina pelanneista kiekkoilijoista.

Mukana Allstar-joukkueessa ovat Ari Närhi, Juuso Jormakka, Petteri Ikonen, Sami Ojala, Sami Huhtinen, Jere Paavola, Nooa Innanmaa, Mikke Lehtinen, Tomi Hytönen, Kasper Sarja, Mikko Värri, Juuso Grundström, Harri Mäkelä, Markus Juselius, Eetu Selkee, Teemu Ronko ja Mika Sissonen, maalivahti.

Allstar-joukkueen valmennuksessa ovat Janne Järvinen ja Hannu Huhtinen. Huollosta vastaavat Konsta Köykkä ja Rami Havimäki sekä GM:n tehtäviä hoitaa Teemu Ronko.

Mistään ryppyotsaisesta ottelusta ei tällä kertaa ole kyse, vaan tarkoitus on tuoda iloa ja tehdä samalla hyvää. Ottelun tuotto lahjoitetaan KPK:n leijonakiekkokoululle, jotta jokaisella lapsella olisi mahdollisuus aloittaa harrastus.

Ottelun tuotolla halutaan pitää leijonakiekkokouluun tulemisen kynnys matalana, toiminta laadukkaana ja kustannukset alhaalla tarjoamalla perheille mahdollisuus välineiden lainaamiseen seuran kautta.

Pihlajalinna-Areenalla pelattavassa hyväntekeväisyysottelussa kiekko putoaa jäähän perjantaina 14. huhtikuuta kello 17.30.

Osion tuoreimmat

Luetuimmat

Mainos