Naisten lentopalloliigan maaliskuun tähdistöpelaajaksi valittu Ada Aronen jatkaa OrPossa

OrPon parhaimmistoon päättyneellä kaudella kuulunut Ada Aronen solmi vuoden mittaisen jatkosopimuksen.

Vilppulan Tähden kasvatti Ada Aronen jatkaa OrPossa myös ensi kaudella.

Naisten lentopalloliigan maaliskuun tähdistöpelaajaksi valittu yleispelaaja Ada Aronen jatkaa Oriveden Ponnistuksessa. 20-vuotiaan Arosen jatkosopimus on yhden vuoden mittainen. Vilppulan Tähdessä lentopallo-oppinsa saanut Aronen on pelannut OrPossa kaudesta 2020–2021 saakka.

Arosen sopimus on ensimmäinen OrPon julkistama pelaajasopimus ensi kaudeksi. Arosen jatkosopimusta voidaan pitää todella tärkeänä, sillä Aronen oli päättyneellä kaudella yksi oriveteläisten parhaimpia pelaajia.

Vilppulan Tähden kasvatti valittiin päättyneellä kaudella liigan tähdistöpelaajaksi myös marraskuussa. Kyseinen kerta oli Aroselle ensimmäinen.

Arosen kautta voi kutsua nousujohteiseksi läpimurtokaudeksi lentopalloliigan parhaimmistoon. Liigan pudotuspelirankingissa Aronen sijoittui kolmanneksi parhaaksi yleispelaajaksi. Lisäksi Aronen oli pudotuspelien toiseksi paras pisteidentekijä, kun huomioidaan tehdyt pisteet yhtä erää kohden. Aronen teki pudotuspeleissä keskimäärin yli viisi pistettä joka erässä. Aronen kunnostautui myös syöttäjänä. Pudotuspelien viidessä ottelussa ja 21 pelatussa erässä syntyi yhteensä 13 ässää.

OrPo sijoittui naisten lentopalloliigan runkosarjassa viidenneksi. Puolivälierissä se taisteli ottelusarjan Hämeenlinnan lentopallokerhoa vastaan kahden kiinnityksen takaa-ajomatkalta vielä viidenteen ratkaisuotteluun, mutta hopealle sijoittunut Hämeenlinna eteni otteluparista välieriin ja lopulta finaaliin saakka.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luetuimmat

Mainos