Valon koripalloturnaus kokoaa tyttöjuniorit

Mäntän Valon tyttöjuniorien järjestämään turnaukseen osallistuu joukkueita kahdesta ikäluokasta.

Mäntän Valon koristytöt järjestävät turnauksen kotisalissaan Mäntän koulukeskuksessa lauantaina.

Lauantaina 29. huhtikuuta Mäntän koulukeskuksen liikuntasalissa nähdään iloista ja vauhdikasta koripalloa, kun Valon järjestämä turnaus kokoaa joukkueita kahteen sarjaan.

Lauantaina pelataan kahdessa sarjassa. Vuosina 2011-12-syntyneiden tyttöjen sarjassa pelaavat Valon lisäksi YMCA Tampereelta ja Vimpelin Veto. 2008-2010-syntyneiden tyttöjen sarjassa pelaavat Valo, BC Nokia ja BC Sisu Porista.

Pelit alkavat kello 11 ja viimeinen ottelu alkaa kello 16.

Ahkerasti harjoitelleet Valon tyttöjuniorit ovat pelanneet talven mittaan useampia otteluita. Harjoittelu on tuottanut tulosta, sillä peleistä on irronnut hyviä tuloksia.

Lue lisää: Minitytöt nappasivat ilmiömäisen vierasvoiton Äänekosken Huimasta

”Tytöt ovat kehittyneet todella paljon eri osa-alueilla. Ottelussa saatiin laajalla rintamalla onnistumisia korinteossa ja tytöt ovat oppineet pelaamaan joukkueena. Tytöistä välittyi, että koripalloa pelatessa on todella kivaa”, joukkueen toinen valmentaja Elisa Aavanen kertoi Valon joukkueen voitettua Äänekosken Huiman joulukuun kamppailussa selvin lukemin 16-74.

Mäntän Valon koripalloturnaus lauantaina 29. huhtikuuta koulukeskuksen liikuntasalissa kello 11-17. Otteluihin on vapaa pääsy.

Osion tuoreimmat

Luetuimmat

Mainos