Peetu Juupaluoma seitsemäntenä Junior 1-luokan pisteissä Espanjan MM-osakilpailun jälkeen

Peetu Juupaluoma sijoittui lauantaina ajetussa osakilpailussa yhdeksänneksi ja sunnuntaina kahdeksanneksi Espanjan Lalinissa.

Peetu Juupaluoma ei saanut parastaan irti Espanjan MM-osakilpailuissa.

Mänttäläinen Kytönen Motorsportin endurokuljettaja Peetu Juupaluoma on viikonloppuna ajetun Espanjan osakilpailujen jälkeen MM-sarjan Junior 1-luokan World Cup -pisteissä seitsemäntenä. MM-sarjan Junior-luokan yleiskilpailussa Juupaluoma on sijalla 13.

Lauantain osakilpailussa Espanjan Lalinissa Juupaluoma ajoi Junior 1-luokassa yhdeksänneksi ja junioreiden yleiskilpailussa sijalle 15. Sade teki reitistä lauantaiaamupäivällä liukkaan ja kelin nopea kuivuminen toi lisää haasteita Juupaluomalle.

”Aamu oli hyvä, mutta sitten kun reitti alkoi kuivumaan, tuli se itselle vaikeammaksi ajaa. Kahdet lipat osuivat myös päivään, parannettavaa jäi”, Juupaluoma kommentoi lauantain kisan jälkeen Kytönen Motorsportin tiedotteessa.

Sunnuntaina ajetussa toisessa osakilpailussa Juupaluoma oli luokassaan kahdeksas ja junioreiden yleiskilpailussa 14. Husqvarna-kuljettaja ei silti ollut täysin tyytyväinen suoritukseensa.

”Hieman parempi päivä kun lauantai, mutta silti aika kehno suoritus. Tyhmiä virheitä koko päivän ajan. Ainut kaatuminen tuli siirtymällä, jossa löin päätäni vähän ja buranaa jouduin ottamaan. Ei auta kuin treenata lisää, että ollaan kotikisassa iskussa, Juupaluoma toteaa.

Enduron jatkuu seuraavaksi Suomen osakilpailulla, joka ajetaan Heinolassa 26.–28. toukokuuta.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luetuimmat

Mainos