Atro Leppäselle kaksivuotinen liigasopimus Vaasan Sportiin – Filip Riska: ”Hänellä olisi ollut monta muutakin ottajaa"

Loistokauden Mestiksessä pelannut mänttäläislähtöinen puolustaja Atro Leppänen on tehnyt pelaajasopimuksen Vaasan Sportin kanssa vuosille 2023–2025.

Kaksivuotisen sopimuksen Vaasan Sportin kanssa tehnyt Atro Leppänen on Sportin mukana jo kesäharjoittelukaudella.

Koillis-Pirkan Kiekon kasvatti, jääkiekkopuolustaja Atro Leppänen, 24, on tehnyt kaksivuotisen liigasopimuksen Vaasan Sportin kanssa. Sopimus kattaa kaudet 2023–2025.

Leppänen pelasi päättyneellä kaudella Mestistä sarjan voittaneessa Kiekko-Espoossa ja teki siellä runkosarjassa vakuuttavat 58 (23+35) tehopistettä 51 ottelussa. Myös hänen plus/miinus-tilastonsa on erinomainen, 32 pistettä positiivisen puolella. Leppänen valittiin päättyneellä kaudella myös Mestiksen All Stars -joukkueeseen.

Leftin puolelta laukovan, 184-senttisen ja 83-kiloisen puolustajan odotetaan Vaasan Sportin tiedotteen mukaan tuovan joukkueeseen kiekollisen pelaamisen ohella tehoja myös hyökkäyspäähän.

"Olemme erittäin onnellisia, että saimme Atro Leppäsen Sportiin. Hänellä olisi ollut monta muutakin ottajaa, ja olemme ylpeitä, että hän valitsi tulla Vaasaan. Atro on mielenkiintoinen pelaaja, jonka urapolku ei ole ollut perinteisimmästä päästä. Hänen uransa kehitys lähti vasta poikkeuksellisen myöhäisessä vaiheessa nousuun ja vauhtia piti hakea yhdessä vaiheessa 3. divisioonasta asti”, Sportin hallituksen jäsen Filip Riska kommentoi tiedotteessa.

”Vaikka matka on ollut pitkä, kantaa se nyt hedelmää, sillä hän on ollut yksi tämän kauden Mestiksen positiivisista puheenaiheista. Hän oli koko Mestiksen pistepörssin jaetulla kolmannella sijalla ja puolustajien pistepörssin ykkönen. Atro on kiekollinen pelaaja, joka hakee nyt uutta ulottuvuutta uralleen Sportista. Olemme valmiita antamaan hänelle mahdollisuuden osoittaa kykenevänsä pelaavan myös Liiga-tasolla ja näyttämään potentiaaliinsa.”

Lähde: Vaasan Sport.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luetuimmat

Mainos