Vilppulan Tähti D-tyttöjen tiikerisarjan mestareiksi

Finaaliturnaukseen osallistua 12 parasta joukkuetta.

Tähden D2-tyttöjen mestaruusjoukkue. Kuvassa vasemmalta kannustaja Samu Ikkala valmentaja Sanna Ikkala, Elsa Torni, joukkueen johtaja Suvi Nieminen, Saara Savolainen, Oona Lahtela, edessä vasemmalta Annika Nieminen ja Senni Ikkala.

Vilppulan Tähden D2-tyttöjen kausi huipentui upeaan tiikerisarjan mestaruuteen. Lentopallon D-tyttöjen tiikerisarjan finaaliturnaus pelattiin 12 parhaan joukkueen voimin Hämeenlinnassa 22.–23. huhtikuuta.

Tähden tytöt kukistivat joukkueita yksi toisensa jälkeen ja eteni tappiotta kohti sunnuntain finaaliottelua. Viimeiseen otteluun latauduttiin huolellisesti ja asenne oli kohdillaan alusta alkaen. Joukkue näytti parasta osaamistaan kauden viimeisessä ottelussaan.

Voitontahtoa oli molemmilla joukkueilla ja meteli salissa olikin sen mukainen. Kultaisista mitaleista pelattiin kahden erän verran. Ottelussa nähtiin hienoja palloralleja, tiukkaa taistelua ja yhdessä tekemisen riemua.

Taidokkaan esityksen jälkeen voittajaksi kruunattiin Vilppulan tähden D2-tytöt lukemin 2–0 (25–23, 25–21).

Joukkueen kausi on ollut tasaisen varmaa tekemistä alusta loppuun. Kauden aikana joukkue hävisi ainoastaan yhden pelin. Turnauksesta toiseen joukkue on säilyttänyt oman tasonsa ja loukkaantumisiltakin ollaan vältytty. Tytöt ovat olleet motivoituneita ja käyneet ahkerasti harjoituksissa. Ennen kaikkea joukkueessa on näkynyt halu kehittyä ja intoa onnistua yhdessä.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luetuimmat

Mainos